Anamaria Prodan, acuzaţii grave la adresa lui Gică Hagi. „Eu nu lucrez aşa! Nu vreau să mă duc la puşcărie!”

Anamaria Prodan, 46 de ani, a declarat că n-ar putea să colaboreze cu Gică Hagi, managerul celor de la Viitorul, pentru că vrea să evite probleme cu legea.

12 ian. 2020, 13:45
Anamaria Prodan, acuzaţii grave la adresa lui Gică Hagi. „Eu nu lucrez aşa! Nu vreau să mă duc la puşcărie!”

Anamaria Prodan susține că nu va lucra niciodată printr-o firmă off-shore, aşa cum o fac Gică Hagi şi Pietro Chiodi, impresarul jucătorilor de la Viitorul.

„Eu nu lucrez prin off-shore, nu fac nicio astfel de tranzacție. Mă duc la patron și spun câți bani pot să-i aduc pe jucători. Semnez acte, tot, ca să nu mă duc la pușcărie”, a declarat Anamaria Prodan pentru GSP.

Anamaria Prodan s-a îmbracat în bani de ziua ei. Apariţie uluitoare a sexy-impresarei FOTO

Agentul FIFA a mai spus că fiul „Regelui” nu va ajunge niciodată un mare fotbalist.

„Eu am știut că Ianis Hagi nu o să joace la Genk. Tatăl său ar fi visat să joace la Fiorentina sau la o echipă fabuloasă, doar că nu mai avem valoarea de altădată. Fotbalul s-a schimbat enorm. Hagi, dacă ar fi jucat azi, n-ar fi fost Balonul de Aur niciodată! Dacă aduci un copil din naționala Braziliei și-l pui lângă Ianis sau lângă orice alt tânăr jucător din România… n-ai cum. Ăia cer pe un copil 100 de milioane, noi cerem 10 mii. Ne trage în jos foarte mult că suntem români. Eu când propun un român pe 20 de milioane, mi se spune că glumesc. Ei îmi cer un sârb, un brazilian, un neamț, un belgian, dar nu un român”, a declarat Anamaria Prodan.