Avionul în care se afla Jason Momoa „Aquaman” a aterizat de urgenţă din cauza unui posibil incendiu la motor

Avionul privat în care se afla vedeta ''Aquaman'', Jason Momoa, a efectuat o aterizare de urgenţă pe un aeroport din Statele Unite de teama izbucnirii unui incendiu la motor, informează joi Press Association.

07 mart. 2019, 08:35
Avionul în care se afla Jason Momoa „Aquaman” a aterizat de urgenţă din cauza unui posibil incendiu la motor

Actorul a împărtăşit ştirea cu fanii săi de pe Instagram explicând că aeronava decolase din Palm Springs, California cu destinaţia Phoenix, Arizona, scrie agerpres.ro.

La 30 de minute după ce s-a ridicat în aer ”avionul a vrut să pornească un incendiu”, a povestit în glumă Momoa, motiv pentru care a fost luat decizia aterizării de urgenţă.

Citeşte şi A supravieţuit atacului terorist din 11 Septembrie 2001, de la World Trade Center, dar a murit în atentatul din Nairobi

Actorul a distribuit o înregistrare video în care poate fi văzută pista şi echipajele de pompieri parcate în apropiere. ”Se pare că o să mergem cu maşina”, a glumit Momoa, în vârstă de 39 de ani.

Incendiul s-a dovedit a fi fost o alarmă falsă, potrivit departamentului local de pompieri 3601 din Palm Springs, care a distribuit pe Instagram o fotografie cu Momoa alături de pompieri.

Actorul s-a îmbarcat împreună cu prietenii săi în alt avion cu destinaţia Arizona şi ulterior a distribuit fotografii cu fratele său şi mama sa.

Jason Momoa, cunoscut şi pentru rolul din ”Game Of Thrones”, este căsătorit cu actriţa Lisa Bonet şi au împreună doi copii.