Bianca Drăguşanu, despre viaţa după două divorţuri: „Acum suflu şi-n iaurt”

Bianca Drăgușanu, invitată la emisiunea Vorbește Lumea, s-a deschis și a vorbit despre cum arată viața ei după două căsnicii destrămate.

RomaniaTV.net
05 iun. 2020, 16:17
Bianca Drăguşanu, despre viaţa după două divorţuri: „Acum suflu şi-n iaurt”

Bianca Drăgușanu, care a divorțat de curând de Alex Bodi, apoi s-au împăcat și iarăși s-au despărțit, a decis să vorbească despre ceea ce se întâmplă în viața ei.

Blondina susține că s-a învățat minte și că a învățat din experiențele anterioare, astfel că va fi mult mai atentă de acum înainte când va veni vorba să se împlice într-o nouă relație.

Cătălin Botezatu, dezvăluiri intime despre relaţia dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi. De ce s-au despărţit

„Cred ca după 1 an de stat cu cineva poți să-ți dai seama daca ești compatibil cu partenerul tău. Daca vezi că aceasta compatibilitate nu este potrivită, atunci trebuie să te iei să pleci. Dumnezeu mi-a dat semne și m-a pus să învăț lecții. Acum suflu și-n iaurt’, a declarat Bianca Drăgușanu la ProTv.

De asemenea, Bianca a ținut să precizeze că cea mai fericită căsnicie este cea pe care a avut-o cu Victor Slav. Se bucură că împreună au un copil minunat. Nu aceleași cuvinte frumoase le are de spus și la adresa lui Alex Bodi, despre care susține că se bucură că nu mai au nimic de împărțit.

Bianca Drăguşanu îşi face un nou implant după ce a fost părăsită de Alex Bodi. „Ceva ieşit din comun!”

În ceea ce privește viața sa la momentul actual, vedeta a dezvăluit că trăiește intens, că se simte liniștită după ultimul divorț, plus că se simte mult mai tânără decât este și chiar și când anii vor trece peste ea, speră să fie sexy.

„Mă simt în fiecare zi ca la 25 de ani chiar dacă am 38. Trăiesc fiecare zi ca fiind ultima, iar la bătrănețe mă vad o bătrână tânără și sexy. E normal să îmbătrânești, nu fumez, nu beau alcool, nu consum mult zahar și nu pentru că încerc să evit îmbătrânirea, că pâna la urmă este un proces normal al vieții’, a mai declarat Bianca Drăgușanu.

„Urmează a treia căsnicie. Consider că au fost experiențe și fiecare om este trimis în viața ta să te învețe câte ceva. Prima mea căsătorie a fost o experiență minunată din care o am pe Sofia, iar a doua este irelevantă și nici nu se pune la socoteală. Nu avem niciun copil, nimic de împărțit. Nici măcar n-am despre ce să mai vorbesc. Cred că amintirile se vor înlocui cu alte amintiri. În viața mea se întâmplă lucruri atât de frumoase’, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

TRANSFORMARE ŞOCANTĂ. Cum arăta BOMBA SEXY a lui Alex Bodi înainte înainte de operaţiile estetice FOTO