Billel Omrani, vândut de CFR Cluj la Celtic Glasgow. S-A AFLAT şi SUMA DE TRANSFER

Billel Omrani, 26 de ani, atacantul celor de la CFR Cluj, e la un pas de un transfer la Celtic Glasgow, echipa pe care ardelenii au eliminat-o în turul trei al preliminariilor Champions League.

29 aug. 2019, 10:21
Billel Omrani, vândut de CFR Cluj la Celtic Glasgow. S-A AFLAT şi SUMA DE TRANSFER

Billel Omrani a înscris două goluri în meciul retur contra lui Celtic (4-3), iar scoţşienii au pus pe masă 3 milioane de lire sterline, aproximativ 3,3 milioane de euro pentru CFR Cluj. Conform GSP, fotbalistul ar urma să semneze ăn această săptămână, stadiul negocierilor fiind unul extrem de avansat.

Billel Omrani are un start de sezon cu care a lăsat mască pe toată lumea de la CFR. Francezul a reușit 8 goluri în toate competițiile, 6 dintre ele chiar în preliminariile Ligii Campionilor.

Atacantul a fost crescut de Olympique Marseille, dar n-a reușit să se impună la echipa de pe Stade Vélodrome. „Dubla” reușită la Glasgow contra lui Celtic l-a readus în atenția presei franceze, iar L’Equipe i-a dedicat o pagină atacantului de la CFR Cluj.

„Speranța eșuată la Marseille și pierdută de drum, după 400 de goluri marcate în tinerețe, apoi exilată la Cluj în 2016, a descoperit România și a devenit un respectabil golgeter la CFR și un aspirant la grupele Ligii”, au scris jurnaliștii francezi.