Carambol cu peste 100 de maşini pe o autostradă acoperită de polei din China – VIDEO

Mai multe persoane au fost rănite după ce aproximativ 100 de mașini au fost implicate într-un carambol pe o porţiune acoperită cu polei a unei autostrăzi din oraşul Suzhou, a relatat vineri presa din China.

23 feb. 2024, 11:57
Carambol cu peste 100 de maşini pe o autostradă acoperită de polei din China – VIDEO

Carambol cu peste 100 de maşini pe o autostradă din China. Mai multe persoane au fost rănite după ce peste o sută de maşini s-au ciocnit, pe o porţiune acoperită de gheaţă a unei autostrăzi, în oraşul Suzhou, a relatat, vineri, presa chineză, acesta fiind cel mai recent accident cauzat de condiţiile de vreme extremă, potrivit Reuters.

În ultimele săptămâni, mai multe zone din China s-au confruntat cu un val puternic de ger, viscol şi ploaie îngheţată. Vremea rea a afectat toate tipurile de transport.

Citește și: Carambol cu peste 100 de mașini pe o autostradă din Italia. Două persoane au murit, cel puțin 50 sunt rănite

În timpul acestei săptămâni, guvernul a sporit răspunsul la urgenţe din cauza temperaturilor sub limita îngheţului şi căută soluții pentru fluxul sporit de transport, provizii şi electricitate în provincii şi oraşe precum Beijing, Hebei, Shanxi, Anhui şi Hubei, a relatat Xinhua.

Citește și: Accident record! Un carambol de 158 de maşini s-a soldat cu 7 morţi şi 25 de răniţi

În această perioadă milioane de chinezi sunt într-o continuă forfotă, vor să ajungă la familiile lor cu prilejul festivităţilor dedicate Anului Nou Chinezesc.