Carnagiu în Portugalia: Zeci de morţi după ce un autocar a căzut într-o prăpastie, pe Insula Madeira VIDEO

Cel puţin 28 de persoane au murit, iar altele au fost rănite după ce un autocar care transporta zeci de turişti a căzut într-o prăpastie, pe Insula portugheză Madeira, informează publicaţia Diário de Notícias şi site-ul Noticiasaominuto.com.

17 apr. 2019, 19:17
Carnagiu în Portugalia: Zeci de morţi după ce un autocar a căzut într-o prăpastie, pe Insula Madeira VIDEO

UPDATE. Între cei 28 de răniţi anunţaţi iniţial, ”o femeie de naţionalitate străină” a sucombat rănilor, a anunţat medicul Pedro Freitas într-o conferinţă de presă. Astfel, numărul morţilor a ajuns la 29.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Cel puţin 28 de persoane şi-au pierdut viaţa după ce un autocar cu turişti germani s-a răsturnat, accidentul producându-se în Madeira, în apropierea oraşului Caniço, anunţă BBC.

Accidentul a avut loc miercuri după-amiază în zona Caniço de Baixo din Arhipelagul Madeira. Un autocar care transporta zeci de turişti s-a răsturnat şi a căzut într-o prăpastie.

„Mai multe persoane au murit în accident”, a transmis Poliţia, fără a oferi detalii.

Conform unor surse citate de site-ul Noticiasaominuto.com, cel puţin nouă persoane au murit, iar alte zeci au fost rănite în accident, unele fiind în stare gravă. La bordul autocarului erau circa 50 de persoane.