Cât va costa Dacia Spring. Maşina electrică ar putea fi cea mai ieftină din Europa

Noul model electric Dacia Spring va costa 16.700 de euro în România. După aplicarea subvenţiei din Programul Rabla Plus, vehiculul electric ar putea avea un preţ de pornire de 8.700 de euro.

RomaniaTV.net
20 oct. 2020, 07:35
Cât va costa Dacia Spring. Maşina electrică ar putea fi cea mai ieftină din Europa

Dacia a anunţat cât va costa noul model electric Dacia Spring.

Cât costă Dacia Spring în Ungaria

În Ungaria au apărut deja primele condiţii pentru a putea rezerva noua maşină, notează Mediafax. Cel mai ieftin model Dacia Spring are un preţ de 17.800 euro. Prin accesarea subvenţiei de la statul ungar, clienţii pot cumpăra maşina electrică cu mai puţin de 11.000 de euro.

Pentru a rezerva o maşină Dacia Spring în Ungaria, clienţii trebuie să plătească echivalentul a aproximativ 273 de euro.

Dacia Spring – preţul în România

În România, modelul electric Dacia Spring poate ajunge la preţul de 16.700 euro. După aplicarea subvenţiei din Programul Rabla Plus, maşina electrică ar putea avea un preţ de pornire de 8.350 de euro, pentru primele 100 de rezervări.

Oficialii Dacia au precizat că Spring ar putea deveni cel mai accesibilă maşină electrică din Europa deoarece are cel mai mic preţ.

DACIA Spring, primul model 100% electric, a fost prezentat joi la Paris. Totul despre noul model VIDEO

Dacia Spring Elecric este primul automobil electric lansat sub marcă autohtonă şi va fi livrat clienţilor începând din toamna anului viitor. Primele comenzi vor fi înregistrate în primăvara anului 2021.