Derby de toată jena în Liga 1. Niciun şut pe poartă în partida CFR Cluj – FCSB

Într-unul din cele mai slabe derby-uri văzute în ultimii ani în Liga 1, CFR Cluj şi FCSB au încheiat la egalitate în Gruia, duminică seară, în Liga 1. Statistica a consemnat câte trei şuturi de fiecare parte, însă niciunul nu a prins cadrul porţii.

14 apr. 2019, 07:46
Derby de toată jena în Liga 1. Niciun şut pe poartă în partida CFR Cluj – FCSB

CFR CLUJ – FCSB 0-0. Clujenii au 38 de puncte, iar FCSB are 35. Pe locul trei este Universitatea Craiova, cu 30 de puncte.

Gazdele au ratat o ocazie importantă pe finalul primei reprize, când mingea trimisă cu capul de Vinicius spre poartă a lovit transversala. CFR Cluj a avut o bară şi în minutul 85, la un şut al lui Moutinho.

 

Clasament:

1. CFR Cluj 5 3 2 0 5:1 38
2. FCSB 5 3 1 1 8:4 35
3. U Craiova 1948 CS 5 2 1 2 5:5 30
4. FC Viitorul 5 3 1 1 8:4 29
5. Astra Giurgiu 4 0 0 4 1:8 21
6. Sepsi 4 0 1 3 1:6 20

Min. 14 Prima mare ocazie a meciului îi aparţine FCSB. Şutul lui Denis Man, din 16 metri, trece puţin pe lângă poartă.

ECHIPELE DE START:

CFR CLUJ: Arlauskis – Manea, Vinicius, Boli, Camora – Djokovic, Culio, Bordeianu – Deac, Bud, Omrani

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Planic, Cristea, Morais – Filip, Teixeira – Man, Tănase, Coman – Gnohere

CFR Cluj şi FCSB se întâlnesc, duminică, de la 21:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, în etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1. Rămâneţi pe RomaniaTV.net pentru a urmări împreună derby-ul campionatului. CFR și FCSB au rămas singurele concurente la câștigarea campionatului, sunt cele mai bogate din competiție și au cei mai buni fotbaliști. Dintr-o formulă ideală a Ligii 1, doar trei jucători nu se află sub comanda lui Petrescu sau a lui Teja.

CFR CLUJ – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2019: 

CFR CLUJ – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2019: Favoritele la titlu joacă azi prima manșă din finala pentru trofeu și vor etala aproape toate vedetele din competiție. Într-o echipă perfectă a Ligii 1, prind locuri numai trei fotbaliști care nu joacă nici la FCSB, nici la CFR Cluj. 

CFR CLUJ – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2019: Înaintea derby-ului, echipa roș-albastră nu se poate baza pe Mihai Bălașa, Alexandru Stan și Marko Momcilovici, în timp ce Mihai Pintilii este incert. De partea cealaltă, la CFR Cluj, atacantul George Țucudean este și el incert. 

ECHIPE PROBABILE:

CFR  Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, Mureșan, Camora – Bordeianu – C. Deac, Djokovici, Culio, B. Omrani – Bud
Rezerve: Fernandez, Ad. Păun, Ioniță II, Costache,Boli,Lang, Hoban
Absent: Țucudean (incert)
Antrenor: Dan Petrescu

FCSB: Bălgrădean – R. Benzar, I. Cristea, Planici, J. Morais – Nedelcu, L. Filip – Man, Tănase, Coman – Gnohere
Rezerve:A. Vlad, Moruţan, Hora, Rusescu, Stoian, M. Roman I, Teixeira
Absenți: Pintilii (incert), Bălașa, Momcilovici, Al. Stan (accidentați) 
Antrenor: Mihai Teja

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj
Arbitru: Istvan Kovacs // Asistenți: Vasile Marinescu și Mircea Orbuleţ

CFR CLUJ – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2019: 

Va fi duelul cu numărul trei între cele două echipe, în actuala ediţie a Ligii 1. În turul sezonului regulat, CFR Cluj şi FCSB au remizat în Gruia, scor 1-1, aceea fiind a cincea partidă consecutivă dintre cele două echipe încheiate identic. În retur, însă, CFR Cluj a învins FCSB, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0, meci în urma căruia Nicolae Dică a fost demis din funcţia de antrenor al vicecampioanei. Locul lui Dică a fost luat de Mihai Teja, sub comanda căruia, după un început ezitant, „roş-albaştrii” au acum trei victorii la rând în campionat.

De cealaltă parte, CFR Cluj este neînvinsă în play-off şi are şapte meciuri la rând fără eşec în campionat. Trei puncte le despart pe cele două echipe înaintea derby-ului de duminică, FCSB având astfel ocazia să egaleze campiona la puncte, în cazul unei victorii, indiferent de maniera acesteia.

 

„Nu ştiu dacă se joacă cu titlul pe masă, mai sunt cinci etape. Este clar că mergem să câştigăm meciul. Niciodată nu am mers să jucăm la egal, sau la înfrângere. Mergi să câştigi fiecare meci. Mă bucur că am legat trei victorii, din puncte de vedere moral înseamnă foarte mult pentru jucătorii mei şi mergem cu moral bun, mergem să câştigăm acest meci”, a declarat Mihai Teja, înaintea meciului.

CFR CLUJ – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2019: Revenire importantă pentru campioană

„Va fi o săptămână importantă, pentru că va fi o finală. Va fi un meci în care micile detalii vor face diferenţa, iar cine va greşi prima, va pierde meciul. Culio a început antrenamentele ieri, iar dacă va demonstra la antrenamente, va juca. Nu avem nevoie de Culio care ia cartonaşe, ci de Culio care se bate pentru orice minge”, a declarat Dan Petrescu, după meciul de la Craiova.

George Ţucudean mai are de aşteptat. „Nu cred că va mai putea în acest sezon să fie aşa bine cum a fost până acum, pentru că a stat mult. Sincer nu ştiu ce va putea face Ţucudean, dar sunt mulţumit de ce a făcut azi Cristi Bud. Sperăm ca în zece zile să îl avem, poate chiar la meciul cu Astra”, a mai spus Dan Petrescu.

CFR CLUJ – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2019. Teja: „Mergem la victorie”

Mihai Teja este conştient că victoria este capitală, iar înaintea meciului, la conferinţa de presă, a subliniat acest aspect.

 ”Mergem la Cluj să câştigăm. Mâine ne dorim foarte mult să câştigăm. Nu ştiu dacă e un meci decisiv. Mai sunt 15 puncte în joc apoi. Noi nici nu ne gândim să pierdem acest joc.

Dan Petrescu e unul dintre cei mai buni antrenori din România, a demonstrat-o. Dar pe teren există cei 11 jucători ai mei care depind de motivaţia pe care o au. Nu joacă Dan Petrescu. Sigur că şi CFR va juca la victorie. Nu cred că cineva va intra să facă egal”, a spus antrenorul FCSB-ului.

De partea cealaltă, Dan Petrescu se aşteaptă la un meci echilibrat: ”Va fi greu, pentru că suntem apropiaţi ca valoare. Sunt convins că va fi un meci tensionat, cu intensitate maximă. Campionatul se va juca până la ultimul meci. Ne-am dori să fie mai mulţi suporteri, să ne ajute.

Am dureri de cap când fac lotul, dar aşa imi place, nu îmi place să fac echipa uşor. Indiferent de rezultat se poate întâmpla orice. Noi ne ştim obiectivele, trebuie să rămânem concentraţi”.

Rezultatele din sezonul regulat:

    • CFR – FCSB 1-1

    • FCSB – CFR 0-2