CHEFI LA CUTITE. Surorile Crudu, în finala sezonului special „Chefi la cuţite”. Când se decide câştigătorul MARELE PREMIU

CHEFI LA CUTITE. Bucătarii în tunici roşii, coordonaţi de chef Cătălin Scărlătescu, au fost cei care au câştigat ultima etapă, asigurându-i chefului două echipe în marea finală a show-ului.

12 iun. 2019, 14:27
CHEFI LA CUTITE. Surorile Crudu, în finala sezonului special „Chefi la cuţite”. Când se decide câştigătorul MARELE PREMIU

CHEFI LA CUTITE. În prima probă de marţi seară, familiile au fost provocate să pună în faţa juraţilor, dar şi a marii familii Neatza cu Răzvan şi Dani prepapate specifice unei zi de naştere în familie, demne de standardul dish-urilor „Chefi la cuţite”. În vreme ce una dintre farfurii a fost gătită exclusiv de chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu cu ajutorul echipelor, cea de-a doua a fost responsabilitatea totală a concurenților. În ciuda lipsei de experiență din bucătărie, aceștia au reușit să pună în fața juraților preparate gustoase, bucurându-se de aprecierea celor ce le-au degustat. Echipa mov, condusă de chef Sorin Bontea, s-a clasat pe primul loc, motiv pentru care au câștigat avantajul de a continua lupta în duelul eliminatoriu în formație completă.

Daniela Crudu, GAFĂ INCENDIARĂ. Vedeta a apărut cu sânii pe afară la televizor FOTO

CHEFI LA CUTITE. Proba duelului le-a impus concurenţilor să găteascã două feluri de mâncare, unul la alegere şi unul în care a existat un ingredient impus – baconul, având la dispoziţie 60 de minute. De data aceasta chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu au fost cei care au avut un cuvânt de spus.

Gina Pistol, ipostaze incendiare cu Cătălin Scărlătescu. Smiley o să turbeze când va vedea imaginile FOTO

CHEFI LA CUTITE. Finalul serii a strălucit şi de aceastã datã în culoarea roşie, echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, familia Crudu, fiind ultima echipã care se califică în finala sezonului special „Chefi la cuţite”, difuzată marţi, 18 iunie, viitoare, de la 20:00, la Antena 1. Astfel, în marea finală, Chef Scărlătescu va avea doi aşi în mânecă: familia Binh şi familia Crudu, în vreme ce Florin va concura alãturi de familia Tiugă pentru titlul şi premiul de 10.000 de euro.