Primarul care a câştigat alegerile cu 95 la sută din voturi. „V-am ciuruit”

Corneliu Popi Morodan, primarul localităţii Ghioroc din judeţul Arad, a câştigat alegerile locale 2020 cu 95 la sută din voturile localnicilor. Liberalul şi-a adjudecat încă un mandat de patru ani.

RomaniaTV.net
28 sept. 2020, 15:05

„Dragii mei concetățeni vă mulțumesc pentru încrederea acordată – 95% din voturi mă onorează și mă responsabilizează!”, a declarat Morodan la scurt timp după aflarea rezultatelor, conform Antena3.

„V-am ciuruit”, a spus Corneliu Popi Morodan, citându-l pe fostul preşedinte Traian Băsescu.

În cazul echipei de consilieri locali, PNL a obţinut 77 la sută din voturi. În localitatea Ghioroc, prezenţa la vot la alegerile locale 2020 a fost de 41,58 la sută, în condiţiile în care localitatea are 4.000 de locuitori.

Cine este Corneliu Popi Morodan, primarul care a câştigat alegerile cu 95 la sută din voturi

De profesie economist, Corneliu Popi Morodan (foto) şi-a concentrat eforturile pentur a pune localitatea Ghioroc pe harta turistică din România. După ce au câştigat mai multe proiecte europene, autorităţile locale au reuşit să îmbunătăţească infrastructura turistică din zonă.

Potrivit sursei citate, ansamblul compus din plaja şi lacul Ghioroc, supranumit şi Litoralul Vestului, se găseşte la poalele Munţilor Zarandului, într-o zonă de confluenţă a câmpiei cu dealul. Locul exotic, situat la aproximativ 25 km de Arad, atrage anual peste 100.000 de turişti din ţaă dar şi de peste hotare.

Cum ar trebui să arate Bucureştiul în următorii 4 ani. Principalele promisiuni ale lui Nicuşor Dan: Pădure urbană de 20 ha