Cozmin Guşă continuă atacul la Nicuşor Dan: „Un homosexual sau un bisexual poate dezvolta un comportament complexat, de tip anticivic”

Recent, Cozmin Guşă a lansat un atac dur la Nicuşor Dan, pe subiectul presupusei orientări sexuale a acestuia. Guşă a afirmat că deţine informaţii potrivit cărora candidatul Dreptei la Primăria Capitalei ar fi homosexual. Într-un interviu pentru Libertatea, pesedistul spune că nu ar vota niciodată şi nici nu ar recomanda nimănui să voteze vreodată un candidat cu o astfel de orientare sexuală, deoarece aceştia pot dezvolta "un comportament complexat, de tip anticivic".

RomaniaTV.net
07 aug. 2020, 05:54
Cozmin Guşă continuă atacul la Nicuşor Dan: „Un homosexual sau un bisexual poate dezvolta un comportament complexat, de tip anticivic”

Analistul politic Cozmin Gușă este de părere că persoanele homosexuale sau bisexuale pot fi ostile majorității, dezvoltând complexe serioase, care ar duce la un comportament ostil societăţii.

Am studiat de-a lungul vremii, și-am și cunoscut suficienți lideri homosexuali sau bisexuali, și am o opinie bine consolidată conform căreia aceștia, din pricina orientării sexuale și a posibilului oprobriu public, pot dezvolta un comportament complexat, de tip anticivic, în detrimentul majorității cu orientare heterosexuală. Studiile sociologice obiective relevă asta oricum. N-am nimic cu ei ca indivizi, cetățeni ce-și fac treaba și respectă regulile, doar că eu nici nu aș vota și nici nu aș recomanda să fie votat ca lider politico-administrativ o persoană cu orientarea homo sau bisexuală, cu atât mai mult în România, bulversată deja prea mult la nivel social”, este de părere Cozmin Guşă.

Pesedistul spune că Nicuşor Dan a şi confirmat, într-o oarecare măsură, supoziţiile sale referitoare la orientarea sexuală.

„Azi, declarând că va ataca în justiție pe oricine îi chestionează trecutul sau prezentul, Nicușor Dan părea că răspunde astfel întrebării mele publice de ieri pentru Rareș Bogdan, ce-l viza pe el”, spune Guşă.

Citeşte şi Atac MURDAR al lui Cozmin Guşă la Nicuşor Dan: „Să-mi confirme dacă este homosexual. Eu am o serie de informaţii”

Totodată, Cozmin Guşă susţine că nu-l interesează campania electorală şi nici candidatura lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, întrucât nu este implicat altfel decât ca alegător.

Doresc să comentez această campanie electorală, mai ales cea pentru București, unde nu sunt implicat decât ca alegător, locuitor al sectorului 1, membru PSD, și-l voi vota pe Tudorache, ca să-mi fac și declarația de interese, și bineînțeles că opinia îmi va fi influențată dacă Nicușor Dan este sau nu homosexual, din motivele prezentate pe scurt mai sus. Cred că statutul meu de cetățean-votant al Bucureștiului este suficient pentru a merita un răspuns„, explică politicianul.

Reamintim că analistul politic i-a cerut lui Nicuşor Dan, cu o zi înainte, să-i confirme dacă este homosexual, acesta susţinând că are informaţii potrivit cărora Nicuşor Dan ar avea această orientare sexuală: „Să-mi confirme dacă este adevărat că este homosexual. Eu am o serie de informații în acest sens, din viața sa privată. Este un lucru legal, neblamabil din punct de vedere public și nu văd de ce n-ar recunoaște. Dacă o consideră o dată cu caracter personal poate să-mi răspundă în privat, pe Facebook sau pe telefon„.