Universitatea Craiova s-a calificat la penalty-uri cu Honved. Arbitrul a fost rănit, oltenii riscă sancţiuni drastice!

Universitatea Craiova s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Europa la capătul unei partide care a durat aproape trei ore şi jumătate. Mai bine de 30 de minute a fost scos din joc arbitrul, acesta fiind lovit în cap de o brichetă aruncată din tribune, în minutul 118.

01 aug. 2019, 10:52
Universitatea Craiova s-a calificat la penalty-uri cu Honved. Arbitrul a fost rănit, oltenii riscă sancţiuni drastice!

CRAIOVA HONVED LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGI SPORT. Universitatea Craiova s-a calificat în turul al treilea preliminar al Europa League la fotbal, joi seara, după ce a învins-o pe Honved Budapesta cu scorul de 3-1, la loviturile de departajare, scorul fiind egal, 0-0, după 120 de minute, pe Stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova, în manşa secundă a turului al doilea preliminar.

Universitatea a reuşit să încline balanţa din punctul de la 11 metri, în urma unui final de meci tensionat, cu mult dramatism şi după o întrerupere de o jumătate de oră, riscând chiar eliminarea la ”masa verde” după ce arbitrul a fost lovit de un obiect aruncat din tribună de suporterii craioveni.

Eroul calificării a fost portarul italian Pigliacelli, care a apărat trei lovituri de departajare (Kamber, Batik şi Bano-Szabo), pentru alb-albaştri reuşind să transforme prin Ioniţă, Fortes şi Cicâldău, în timp ce pentru Honved a înscris Ngog.

Cu un minut înainte de finalul prelungirilor, au izbucnit incidente între jucătorii celor două echipe, care s-au îmbrâncit reciproc, iar o petardă a explodat în apropierea arbitrului, care a căzut la pământ ţinându-se de cap, fiind lovit şi de un obiect. Arnold Hunter s-a prăbuşit la pământ, iar medicii au intervenit imediat, pe teren intrând şi ambulanţa.

Deşi iniţial părea că Arnold Hunter va fi transportat la spital, acesta şi-a revenit după aproximativ 6 minute. El s-a ridicat şi a discutat mai multe minute cu asistenţii, cu al patrulea oficial şi cu observatorii UEFA, apoi a acordat două cartonaşe galbene lui Bence Batik şi Carlos Fortes. Albanezul Kamer Qaka, care l-a bruscat dur pe Batik, nu a primit nicio sancţiune, el nefiind observat de arbitru, aflat la pământ în momentul infracţiunii.

Meciul a fost reluat după o întrerupere de circa 32 de minute de către arbitrul de rezervă Jamie Robert Robinson, care l-a înlocuit pe Hunter. După câteva secunde, Robinson a fluierat finalul partidei, iar apoi s-a continuat cu loviturile de departajare.

Universitatea Craiova o va întâlni pe AEK Atena în turul al treilea preliminar, prima manşă fiind programată în Bănie, pe 8 august, foarte posibil cu porţile închise.

CRAIOVA – HONVED este LIVE STREAM VIDEO ONLINE AICI.

Meciul e întrerupt de 26 de minute. Oficialii lui Honved cer oprirea meciului şi solicită victoria, implicit calificarea, la masa verde.

Meciul este întrerupt de mai bine de 20 de minute. Pe imaginile tv se vede cum arbitrul ar fi fost lovit de un obiect aruncat din tribună.

Meciul este întrerupt de mai bine de 13 minute. Arbitrul pare să-şi fi revenit, dar va fi înlocuit cu arbitrul de rezervă. Universitatea Craiova riscă sancţiuni drastice, chiar să piardă meciul la masa verde.

Min. 119 Un conflict între jucători degenerează. Spectatorii aruncă cu petardă, iar arbitrul este afectat şi cade la pământ. A sosit o ambulanţă şi mai mulţi medici sunt în jurul lui.

Finalul celor 90 de minute, se vor juca prelungiri.

Min. 48:Cicâldău execută o lovitură liberă de la 17 metri, dar mingea se duce în bară.

Min. 40: Schimbare şi la Honved: iese portarul Lefkovits, accidentat grav după ce a căzut greşit după un duel aerian, şi intră Berla. Goalkeeper-ul lui Honved a fost transportat de urgenţă la spital.

Min. 31: Oltenii se întrec în ratări. Mateiu trage puternic din afara careului, însă portarul lui Honved este din nou la post.

Min. 8: Prima ocazie de gol a întâlnirii îi aparţine Craiovei. Ivanov trage din afara careului, însă portarul lui Honved este la post şi reţine în doi timpi.

CRAIOVA HONVED LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGI SPORT. Echipele de start la meciul CRAIOVA – HONVED

CRAIOVA: Pigliacelli – Martic, Kelic, Acka, Bancu – Cicâldău, Mateiu, Ivanov – Bărbuț, Roman Jr, Vătăjelu. Rezerve: I. Popescu – T. Ferreira, Briceag, Fortes, Qaka, V. Constantin, Al. Ioniță. Antrenor: Corneliu Papură.

HONVED: Lefkovits – Ikenne, Batik, Kamber, Lovric, Kukoc – Kesztyus, Moretti, Bano-Szabo – Moutari, Kulach
Antrenor: Giuseppe Sannino.

CRAIOVA HONVED LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGI SPORT. Învingătoarea dintre CRAIOVA şi HONVED va evolua în turul al treilea preliminar din Europa League cu AEK Atena. CRAIOVA HONVED, meci contând pentru manşa a doua din turul al doilea preliminar al Europa League, se joacă, joi, de la ora 19:15, LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGI SPORT.

CRAIOVA HONVED LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGI SPORT. „Primul lucru la care trebuie să ne gândim, să pregătim foarte bine meciul cu Honved. Să uităm cât mai repede acest meci din campionat, să ne refacem, odihna este singurul lucru la care mă gândesc acum. Ne aşteaptă o partidă dificilă, pentru că a fost o echipă agresivă acasă, dar şi noi trebuie să fim mult mai agresivi. Să ne calificăm e important şi cred că o putem face” , a declarat Corneliu Papură înainte de CRAIOVA – HONVED.

CRAIOVA HONVED LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGI SPORT. „Trebuie să ne jucăm toate cărțile în fața unui adversar puternic, bine așezat în teren, cum este Craiova. Cred că șansele sunt 50 la 50. Jucăm două meciuri în trei zile și trebuie să alcătuim două garnituri puternice. E important și cum plecăm în întrecerea internă. O victorie îți ridică moralul considerabil”, a spus antrenorul maghiarulor, Giuseppe Sannino. CRAIOVA HONVED, meci contând pentru manşa a doua din turul al doilea preliminar al Europa League, se joacă, joi, de la ora 19:15, LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGI SPORT.

CRAIOVA HONVED LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGI SPORT. Echipele probabile la meciul CRAIOVA – HONVED

CRAIOVA: Pigliacelli – Martic, Kelic, Acka, Bancu – Cicâldău, Mateiu, Qaka – Bărbuț, Roman, Vătăjelu. Antrenor: C. Papură.

HONVED: Lefkovits – Uzoma, Batik, Kamber, Lovric, Kukoc – Egerszegi, Kesztyus, Bano-Szabo – Ngog, Moutari. Antrenor: G. Sannino.

CRAIOVA HONVED LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGI SPORT. CRAIOVA HONVED, meci contând pentru manşa a doua din turul al doilea preliminar al Europa League, se joacă, joi, de la ora 19:15, LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGI SPORT. În tur, HONVED şi CRAIOVA au remizat, 0-0. DIGI SPORT transmite, joi, de la ora 19:15, CRAIOVA HONVED LIVE STREAM VIDEO ONLINE.