Bărbatul din Dâmboviţa prins la braconat a fost condamnat la închisoare pe viaţă după ce a împuşcat mortal doi oameni

Bărbatul din Dâmboviţa care a împuşcat două persoane pe un câmp din apropiere de Târgovişte, după ce a fost prins la braconat, a fost condamnat definitiv la detenţie pe viaţă. În plus, el trebuie să plătească 500.000 de euro rudelor celor ucişi.

14 mart. 2019, 21:17
Bărbatul din Dâmboviţa prins la braconat a fost condamnat la închisoare pe viaţă după ce a împuşcat mortal doi oameni

Judecătorii Curţii de Apel Ploieşti l-au condamnat, joi, la închisoare pe viaţă pe Marin Gheorghe, bărbatul care, în octombrie 2017, a împuşcat, pe un câmp din apropierea municipiului Târgovişte, două persoane care l-au prins la braconat.

Magistraţii au desfiinţat, astfel, sentinţa pronunţată de Tribunalul Dâmboviţa care prevedea o pedeapsă de 24 de ani şi 8 luni de închisoare pentru omor calificat.

Rudele celor doi bărbaţi ucişi – consilierul local din comuna Răzvad Gheorghe Ifrim şi un angajat al acestuia, Ion Negu – trebuie să primească daune morale în cuantum de 500.000 de euro.

În septembrie 2018, Tribunalul Dâmboviţa l-a condamnat pe Marin Gheorghe la 24 de ani şi 8 luni de închisoare şi plata unor daune morale de peste 150.000 de lei rudelor victimelor.

În toamna anului 2017, un trecător a anunţat Poliţia Dâmboviţa şi a anunţat că a descoperit cadavrele a doi bărbaţi pe un câmp, în apropierea municipiului Târgovişte.

Bărbaţii aveau 40 şi 49 de ani şi fuseseră împuşcaţi.