Cristi Borcea, anunţul care îi îngrozeşte pe fanii „câinilor”: „Dinamo se va desfiinţa într-un an”

Cristi Borcea, fostul finanțator al lui Dinamo, crede că anul viitor această echipă de tradiţie a fotbalului românesc se va desfiinţa. "Câinii" sunt pe cale să rateze prezenţa în play-off-ul Ligii 1 pentru al treilea an consecutiv.

22 dec. 2019, 19:17
Cristi Borcea, anunţul care îi îngrozeşte pe fanii „câinilor”: „Dinamo se va desfiinţa într-un an”

„În momentul de față, Dinamo nu are nimic! Suporterii trebuie să înțeleagă că Dinamo fără stadion e mai rău decât Rapidul. Eu zic că Dinamo se desființează într-un an de zile„, a declarat Cristi Borcea.

Fostul acţionar al „câinilor” a vorbit și despre cea mai mare eroare comisă de patronul Ionuț Negoiță. „Cea mai mare greșeală a lui Dinamo a fost cu Florin Bratu. Bratu a câștigat titlul național la U19, a câștigat play-out-ul și Negoiță nu i-a dat continuitate. Nu l-au lăsat să continue cu copiii. Asta a fost cea mai mare greșeală„, a mai spus Cristi Borcea.

A mai existat o criză foarte mare, în anul 1995. Acest club mai există sub numele de Dinamo datorită lui Cornel Dinu. În 1995, a fost o perioadă mai grea decât acum. Aveam contracte de 5-6 sute de mii de dolari. Atunci am făcut celebra echipă de la centrul de copii și juniori. Mergeam cu nea Cornel Dinu peste tot. Eu eram ca poștașii, mergeam cu chitanțierul după mine. Cu cine se întâlnea nea Cornel, eu scoteam chitanțierul„, îşi aminteşte Cristi Borcea.