Cum a reacţionat Gigi Becali după ce s-a spus că şi-a făcut pagină de Facebook: „Nu o să postez niciodată”

Gigi Becali a reacționat după ce s-a scris că și-a făcut pagină de Facebook. Finanțatorul FCSB este cunoscut ca o persoană împotriva rețelelor de socializare.

RomaniaTV.net
18 iun. 2020, 17:39
Cum a reacţionat Gigi Becali după ce s-a spus că şi-a făcut pagină de Facebook: „Nu o să postez niciodată”

Nu mai știu dacă am vorbit sau nu cu cineva să închidă paginile false cu numele meu. Nu mai știu, e posibil. Dar nu mi-am făcut pagină de Facebook, niciodată nu o să-mi fac. Poate că au făcut ei o pagină să poată să le șteargă pe celelalte, dar nu mă pricep eu la asta. E o minciună ce ați scris.

Am vorbit acum cu Mihai (n.r. – Mihai Stoica) și mi-a zis că un nepot de-ai mei împreună cu ofițerul de presă au contactat firma asta să șteargă toate conturile mele false de Facebook. Ca să poată să le șteargă, au făcut pagina respectivă, dar eu nu o să postez niciodată acolo. Dacă au postat ei, o să-i sun acum să șteargă tot ce au postat”, a declarat Becali conform GSP.ro.

Gigi Becali: „Dacă un om cheltuie 20 de milioane, să mai facă şi puşcărie? E strigător la cer”

Gigi Becali, patronul FCSB, și Valeriu Argăseală, președintele clubului, au fost azi la Curtea de Apel din Craiova, în procesul lui Adrian Mititelu.

Finanțatorul de la FC U Craiova 1948 este acuzat de evaziune fiscală în cazul transferului atacantului la FCSB, în 2011. Becali și Argăseală trebuiau să vină pe 11 iunie, dar aceștia nu s-au prezentat și li s-a spus că vor fi aduși cu mandat.

Gigi Becali a scăpat de MASCAŢI. S-a prezentat singur la tribunal: „Mă condamni în România, dar fac puşcărie în Italia sau în Grecia!”

„Cred că am lămurit un lucru. Dacă un om cheltuie 20 de milioane şi să mai facă şi puşcărie, e strigător la cer. Acuzaţia e că l-a vândut pe Mihai Costea car era sub sechestru. El s-a bătut pentru olteni, nu îl condamnă ăştia, sunt patrioţi”, a declarat Gigi Becali la ieşirea de la Curtea de Apel. Finanţatorul FCSB a mai dclarat că pentru el şi FCSB doar locul 1 important, deşi se află la şapte punct de CFR Cluj.

Citat ca martor în dosarul într-un dosar în care Adrian Mititelu este acuzat de evaziune fiscală, George Becali , a declarat, astăzi, că nu e normal ca Adrian Mititelu să fie condamnat. Acesta din urmă şi Gigel Preoteasa, secretar al SC Fotbal Club U Craiova SA la data faptelor, au fost trimişi în judecată de procurorii DNA. Faptele ar fi fost comise de cei doi inculpaţi cu ocazia transferului jucătorului Mihai Costea la Steaua București(martie 2011).

Cei doi inculpaţi au fost deferiţi justiţiei în iulie 2016, iar în februarie 2019, Tribunalul Dolj s-a pronunţat. Instanţa i-a achitat pe cei doi inculpaţi pentru evaziune fiscală şi înşelăciune şi a respins acţiunea civilă formulată de Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Craiova.

Hotărârea Tribunalului Dolj a fost atacată cu apel la Curtea de Apel Craiova. Pentru termenul de astăzi au fost citaţi ca martori George Becali şi Valeriu Argăseală, preşedintele FCSB. La intrarea Curţii de Apel Craiova, George Becali a făcut o declaraţie de presă. Printre altele, a susţinut că nu îşi aminteşte nici măcar suma cu care a fost cumpărat Costea.