Dezvăluiri halucinante despre violatorul în serie capturat în Bucureşti. Monstrul a violat-o şi pe mama unui procuror

Iulian Fentzel, violatorul prins sâmbătă seara în Bucureşti, şi-a petrecut jumătate din viaţă în închisoare pentru mai multe violuri, furturi şi tâlhării! In 2014 a fost din nou arestat după ce, în Vinerea Mare, a violat o femeie, mama unui procuror DIICOT, într-un parc din Buzău, la mai puţin de o lună după fusese eliberat condiţionat.

24 feb. 2019, 14:12
Dezvăluiri halucinante despre violatorul în serie capturat în Bucureşti. Monstrul a violat-o şi pe mama unui procuror

Iulian Fentzel, în vârstă de 61 de ani, a fost condamnat pentru mai multe violuri în trecut. Acesta fusese eliberat din închisoare după ce în urmă cu 5 ani a pus pe jar poliţiştii din Buzău după ce a violat-o pe mama unui procuror.

Incidentul a avut loc in anul 2014, intr-un parc din Buzau. Atunci, spun surse din ancheta, un procuror DIICOT a sesizat Politia ca mama lui a fost violata in parcul Crâng de acest individ care a dus-o cu forta intr-o zona impadurita.Imediat a fost o mobilizare de amploare a politistilor si toate iesirile din parc au fost blocate, iar Fenţel a fost gasit de un echipaj de jandarmi.

Violatorul a fost atunci trimis din nou in spatele gratiilor şi a fost eliberat în noiembrie anul trecut, el mai avand peste o mie de zile rest de pedeapsă.

În urmă cu două zile violatorul a acţionat din nou. Fentzel a răpit o tânără de 34 de ani de la metrou, sub amenințarea unui cuțit. A dus-o într-o baracă de pe un teren viran și a bătut-o și a abuzat-o sexual. Câteva ore mai târziu, tot sub amenințarea cuțitului, violatorul în serie a sechestrat o altă tânără, de 27 de ani. A jefuit-o de 500 de Euro și a dus-o într-o casă abandonată, unde, de asemenea, a agresat-o sexual. Poliţiştii l-au prins in flagrant.

Violatorul a fost dus in faţa magistraţilor şi a fost arestat preventiv pentru următoarele 30 zile.