Doliu în familia lui Robert De Niro! Nepotului actorului, în vârstă de 19 ani, a murit

Robert De Niro trece prin momente cumplite. Toată familia lui este în doliu, după ce nepotul său, Leandro De Niro Rodriguez, și-a pierdut viața la doar 19 ani.

03 iul. 2023, 16:09
Doliu în familia lui Robert De Niro! Nepotului actorului, în vârstă de 19 ani, a murit

Leandro a fost fiul fiicei adoptive a lui Robert de Niro, Drena, în vârstă de 51 de ani, și al artistului Carlos Rodriguez. Fiica adoptivă a actorului a confirmat vestea cea tristă pe rețelele sociale.

Citește și Scriitoarea ucraineană Victoria Amelina a fost ucisă în atacul rusesc de la Kramatorsk

”Îngerul meu frumos şi dulce. Te-am iubit dincolo de cuvinte sau de descriere din momentul în care te-am simţit în burta mea. Ai fost bucuria mea, inima mea şi tot ce a fost vreodată pur şi real în viaţa mea. Mi-aş dori să fiu cu tine chiar acum. Nu ştiu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să merg mai departe şi să răspândesc dragostea şi lumina pe care m-ai făcut să le simt în momentul în care am ajuns să fiu mama ta. Odihneşte-te în pace în paradisul etern, băiatul meu drag”, a fost mesajul transmis de Drena De Niro, fiica adoptivă a celebrului actor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Drena (@drenadeniro)

În ceea ce privește cauza decesului, în momentul de față nu se cunosc detalii cu privire la acest aspect.

Citește și Fiul fostului dictator libian Muammar Gaddafi, internat de urgenţă la spital

Vestea tragică vine la doar o lună de când Robert De Niro a devenit tată pentru a șaptea oară, la vârsta de 79 de ani. Din familia De Niro mai fac parte Raphael, 46 de ani – el şi Drena sunt copiii lui De Niro şi ai primei sale soţii, Diahnne Abbott -, doi copii din a doua căsătorie, Elliot, 25 de ani, şi Helen, 11 ani, şi gemenii Aaron şi Julian, în vârstă de 27 de ani.