Donald Trump vrea să facă „anchetă completă” asupra morţii miliardarului Jeffrey Epstein

Preşedintele american Donald Trump a declarat marţi că doreşte o ''anchetă completă'' cu privire la circumstanţele morţii miliardarului Jeffrey Epstein, care a fost găsit decedat sâmbătă într-o închisoare federală din New York.

13 aug. 2019, 17:46
Donald Trump vrea să facă „anchetă completă” asupra morţii miliardarului Jeffrey Epstein

”Practic ceea ce spunem este că dorim o investigaţie. Doresc o anchetă completă şi acest lucru îl cer în mod categoric. Asta este ceea ce face procurorul nostru general, excelentul nostru procuror general. El face o investigaţie completă”, a declarat Trump în New Jersey.

La scurt timp după anunţul morţii lui Epstein, procurorul general William Barr promisese că va fi realizată o anchetă cuprinzătoare, ulterior el mandatându-l pe inspectorul general al Departamentului Justiţiei să se ocupe de acest dosar, potrivit Agerpres.

Citeşte şi FBI face percheziţii pe insula lui Jeffrey Epstein. El a fost acuzat de agresiuni sexuale

Jeffrey Epstein (66 de ani) a fost găsit mort sâmbătă, la ora locală 06:30, în celula sa din închisoarea federală din Manhattan, aparent în urma unei sinucideri. El era închis în aşteptarea procesului după ce a fost inculpat la începutul lui iulie şi risca până la 45 de ani de închisoare.