Două fete, de 6 şi 12 ani, au murit înecate într-un pârâu din Caracal

Două fete, de 6 ani, respectiv 12 ani, s-au înecat, vineri seara, într-un pârâu din Caracal, judeţul Olt, ele fiind căutate de pompieri şi scafandri. Ele au fost găsite şi, pentru că se aflau în stop cardio-respirator, cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, fără a reuşi să le aducă la viaţă.

12 iul. 2019, 17:29
Două fete, de 6 şi 12 ani, au murit înecate într-un pârâu din Caracal

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, pompierii Detaşamentului Caracal au fost solicitaţi să intervină, vineri seara, pentru căutarea a două fete în vârstă de 6 şi 12 ani, care s-ar fi înecat în pârâul Gologan, în zona Stadionului Parc, din municipiul Caracal.

Acolo s-au deplasat pompierii cu o autospecială de primă intervenţie cu peridoc şi ambarcaţiune cu motor, o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, un echipaj SMURD şi o echipă de scafandri de la ISU Olt.

Echipele de intervenţie au reuşit să le găsească pe cele două fete, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, având în vedere că acestea se aflau în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor depuse, cele două fete nu au mai putut fi salvate, declarându-se decesul acestora.