Dragnea, despre numirea miniştrilor la Dezvoltare şi Transporturi: Mai aşteptăm puţin, poate preşedintele ne spune ceva

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că reprezentanţii coaliţiei mai aşteaptă puţin în privinţa propunerilor pentru Ministerul Dezvoltării şi Ministerul Transporturilor, precizând că preşedintele trebuie să explice de ce nu îi vrea pe Lia Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici.

RomaniaTV.net
03 feb. 2019, 16:52
Dragnea, despre numirea miniştrilor la Dezvoltare şi Transporturi: Mai aşteptăm puţin, poate preşedintele ne spune ceva

„Decizia noastră este să mai aşteptăm puţin. Să vedem dacă domnul preşedinte Klaus Werner Iohannis ne spune ceva, de ce nu a vrut, de ce nu îi vrea. Poate ne răspunde şi de ce blochează blocarea unor ambasadori”, a afirmat Dragnea într-o conferinţă de presă, adăugând că şeful statului l-a primit pe ambasadorul Israelului, în condiţiile în care România nu are reprezentant diplomatic în Israel de mulţi ani.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a întâlnit, după CEx, şi cu parlamentarii partidului şi a prezentat concluziile într-o conferinţă de presă, despre care a spus că vrea să fie scurtă, astfel că nu acceptat multe întrebări ale ziariştilor.

Citeşte şi:  Dragnea a cerut guvernului să taie bani de la serviciile secrete şi să-i dea la Sănătate: Dacă nu poate guvernul, sigur o fac eu

Liviu Dragnea a declarat, în conferinţa de presă, că Guvernul va aloca sume îndestulătoare pentru administraţia locală, astfel încât dezvoltarea comunităţilor locale să fie un obiectiv major.

„Dacă reuşim ca 20% din bugetele locale să fie pentru investiţii, putem ca în 5-6 ani de zile satul românesc să arate poate mai frumos ca în vest”, a susţinut liderul PSD. În privinţa bugetului Bucureştiului, Liviu Dragnea a spus că „e prea multă minciună”.
 
„Bugetul Bucureştiului nu s-a diminuat, ci s-a mărit, dar primarii de sectoare au solicitat o întâlnire cu ministrul de Finanţe. Ministrul doar le-a spus: toţi banii sunt pentru bucureşteni, dar hotărâţi cum vreţi să se repartizeze între Primăria Generală şi sectoare. Ce au propus şi şi-au asumat în scris primarii de sectoare, aşa a asumat ministrul de Finanţe. Nu vor înceta minciunile, nu voi mai lăsa nicio minciună să nu fie taxată, explicată. Oricine lucrează în administraţia locală să se concentreze pe ce a promis – să aloce banii pe dezvoltarea comunităţilor, nu pe prostii”, a declarat Dragnea.