Edi Iordănescu are probleme mari de sănătate. Antrenorul va lipsi de la următoarele meciuri ale lui Gaz Metan

Edi Iordănescu, antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, a acuzat în ultimele luni stări de moleşeală şi probleme cu tensiunea, iar zilele acestea va face mai multe investigaţii.

24 iul. 2019, 07:00
Edi Iordănescu are probleme mari de sănătate. Antrenorul va lipsi de la următoarele  meciuri ale lui Gaz Metan

După partida cu Hermannstadt, Edi Iordănescu a lăsat în grija staffului său pregătirea echipei, iar mai mult ca sigur tehnicianul va rata următoarele două meciuri ale ardelenilor. Potrivit telekomsport.ro, antrenorul a avut probleme şi în primăvară atunci când a lipsit de la echipă, însă atunci toată lumea a pus atunci absenţa lui pe seama nemulţumirii legate cu situaţia financiară a clubului.

Problemele de sănătate pentru Edward Iordănescu au început în finalul sezonului trecut, în playout, atunci când antrenorului i s-a făcut rău înaintea meciului cu FC Botoşani. Iordănescu a chemat doctorul echipei la ora 2 noaptea pentru consultaţie.

Problemele au reapărut în această vară, înainte de plecarea Gazului în cantonamentul de vară din Spania. Astfel, Iordănescu a mai rămas trei zile în România, pentru controale amănunţite, şi a ajuns cu întârziere în cantonament.

După meciul cu Hermannstadt, din ultima etapă, Edi Iordănescu a acuzat din nou probleme cu tensiunea şi stările de moleşeală.