Filmările de la Insula Iubirii, suspendate din cauza coronavirusului. Echipa se află în izolare

Pandemia de coronavirus a suspendat filmările pentru show-ul Insula Iubirii, de la Antena1. Republica Dominicană, locul unde se filmează emisiunea, a declarat stare de urgență din cauza coronavirusului, conform paginademedia.

RomaniaTV.net
27 mart. 2020, 11:54
Filmările de la Insula Iubirii, suspendate din cauza coronavirusului. Echipa se află în izolare

Toată echipa, inclusiv prezentatorul Radu Vâlcan, a fost adusă în țară, la doar câteva zile după ce au ajuns. În prezent, toți au intrat în izolare la București.

Republica Dominicană a fost aleasă special pentru filmările emisiunii, deoarece nu prezenta un pericol la momentul respectiv. Insula a fost schimbată în urmă cu câteva săptămâni, cele cinci sezoane au fost filmate în Thailanda.

Citește și: BILANŢ CORONAVIRUS în România: 1292 persoane infectate până vineri, 27 martie. 263 într-o singură zi, 24 decese în total

„Pentru a nu pune în pericol sănătatea echipei de producție, a concurenților și a ispitelor, filmările au fost suspendate, urmând a fi reluate atunci când condițiile o vor permite”, spun reprezentanții Antena 1.

Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii, a declarat faptul că au prins ultimul zbor dinspre Paris spre București.

„Ne-am întors ieri din Republica Dominicană, din fericire am prins ultimul zbor dinspre Paris spre București. Eram la curent cu tot ce se întâmpla în țară, dar realitatea ne-a lovit când am ajuns pe aeroportul din Paris. Era o imagine șocantă pe aeroport, era totul pustiu, erau oameni care doar testau persoanele aflate în tranzit”, a spus acesta.