Fotbalist lovit de fulger în timpul antrenamentului. Este la spital în comă indusă VIDEO

Camerele de supraveghere de pe un stadion din Rusia au surprins imagini de groază cu momentul în care un fotbalist rus, în vârstă de 16 ani, a fost lovit de fulger în zona gâtului, în timp ce se afla la antrenamente.

RomaniaTV.net
08 iul. 2020, 05:18
Fotbalist lovit de fulger în timpul antrenamentului. Este la spital în comă indusă VIDEO

Ivan Zaborsky se află în comă și se luptă pentru viața sa în urma incidentului, produs la un antrenament de weekend, în orașul Orekhovo-Zuevo, la est de Moscova. Adolescentul se pregătea singur pe teren, în timp ce coechipierii şi antrenorii săi urmăreau antrenamentul pe terenul FC Znamya Truda.

Aparent cerul era senin când fulgerul a izbit lanţul purtat în jurul gâtului de Zaborsky. Uimitor este faptul că, după ce este lovit de fulger, tânărul reușește să lovească mingea de la marginea zonei de pedeapsă. Zaborsky se prăbușește la pământ și antrenorii și coechipierii lui sunt văzuți cum aleargă în grabă spre el.

Antrenorul său Anton Basov i-a efectuat un masaj cardiac și reanimare iar portarul inconștient a fost dus în grabă la un spital local și apoi transferat cu elicopterul la o clinică din Moscova.

„Este în stare stabilă. Și-a recăpătat conștiința, dar din cauza unui șoc dureros puternic, el a trebuit să fie pus din nou în comă. Are o cicatrice în jurul gâtului, unde fulgerul i-a lovit lanțul și… plămânul i s-a deteriorat. Părinții lui sunt lângă el. Are nevoie de timp pentru a se stabiliza. S-a trezit de mai multe ori, dar medicii au fost speriați să-și asume un risc, iar el a fost pus din nou în comă. Medicii spun că s-a născut sub o stea norocoasă. Încă nu pot înțelege totul.”, a declarat presei iubita fotbalistului, Yelena.

Citeşte şi: GIGI BECALI a anunţat noul antrenor de la FCSB. Surpriză uriaşă, cine vine în locul lui Vintilă