Gabi Szabo, în doliu. Mama marii atlete a murit

Livia Szabo avea 67 de ani și suferea de mai multe afecțiuni. Decesul a avut loc într-un spital din București.

26 ian. 2020, 17:56
Gabi Szabo, în doliu. Mama marii atlete a murit

Marea atletă româncă este în doliu, după ce mama sa a murit azi-noapte, într-o clinică din București, unde era internată pentru tratamentul mai multor afecțiuni de care suferea.  „Un om simplu, de o modestie rară și o bunătate infinită”, așa o caracterizează cei care au cunoscut-o pe mama marii atlete Gabriela Szabo. Livia Szabo s-a stins azi-noapte, într-o clinică din București, unde era internată pentru tratamentul mai multor afecțiuni de care suferea, anunță bistriteanul.ro.

Livia Szabo avea 67 de ani și suferea de mai multe afecțiuni. Ea se afla de ceva timp la București, acolo unde Gabriela Szabo, fiica sa, se ocupa îndeaproape de problemele ei de sănătate. Din păcate, azi-noapte, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o ține în viață, în jurul orei 3:00 dimineața fiind declarat decesul.

Mama Gabrielei Szabo va fi adusă la Bistrița, orașul unde a trăit toată viața. Înmormântarea va avea loc miercuri, 29 ianuarie, ora 12, priveghiul și ceremonia religioasă urmând să aibă loc la Capela de pe Strada Tărpiului din Bistrița.