Gabriela Firea, atac dur la adresa lui Orban: „Cu băutură și mandolină nu rezolvă nimic”

Primarul general al Capitalei îl asemănă pe Ludovic Orban cu Liviu Dragnea.

09 dec. 2019, 06:03
Gabriela Firea, atac dur la adresa lui Orban: „Cu băutură și mandolină nu rezolvă nimic”

Primarul Captalei, Gabriela Firea, susține că premierul Ludovic Orban ar fi stat și stă în continuare toată ziua în birou cu băutură, țigări și mandolină. Firea susține că Orban este egal cu Liviu Dragnea, asta pentru că și fostul lider al PSD a tăiat din banii Capitalei pentru a se război cu primarul.

Gabriela Firea: Sursele mele îmi spun ca Orban încearcă să-mi facă un dosar

„În ceea ce privește administrația, Orban dovedește foarte clar că nu a evoluat absolut deloc de când era viceprimar al Capitalei. Imi spun colegi din Primărie că nu făcea altceva decât să stea în birou, (…) numai cu băutură, numai cu țigări (..) văd că nu a făcut niciun efort să depășească acel nivel”, a mai spus Gabriela Firea.

„A spus că cine seamănă vânt culege furtună. Să înțeleg că atunci când mă certam cu domnul Dragnea pentru că mi-a tăiat din buget era de partea mea? El acum se poartă exact ca Liviu Dragnea. Pentru mine, Orban este egal cu Dragnea. Țeviile RADET nu se repară nici cu whiskey, nici cu cântări la mandolină. Asta a făcut când era viceprimar, asta a făcut și la Guvern, când a ajuns în mandatul lui Isărescu.”, a declarat Gabriela Firea. „Cu băutură și mandolină nu rezolvă nimic”, i-a transmis Gabriela Firea premierului Ludovic Orban.