Gigi Becali, arogant după victoria FCSB la Craiova: „N-au trecut de jumătatea terenului”

Gigi Becali a oferit o primă reacție după ce a învins Universitatea Craiova, chiar pe Ion Oblemenco, cu 1-0. Finanțatorul roș-albaștrilor este entuziasmat de echipa sa, care a jucat ”ca pe vremuri”.

16 sept. 2019, 05:13
Gigi Becali, arogant după victoria FCSB la Craiova: „N-au trecut de jumătatea terenului”

Ce să mai vorbesc? Zero șuturi pe poartă, nu au trecut de centrul terenului în prima repriză. Asta e tot ce vreau să spun.

N-au avut niciun șut pe poartă tot meciul, jucătorii lor n-au trecut de jumătatea terenului. S-a jucat ca pe vremuri, toți la o singură poartă!„, a spus Gigi Becali, pentru Gazeta Sporturilor.

În minutul 9 al partidei, arbitrul Istvan Kovacs i-a acordat cartonașul galben lui Florinel Coman, după un duel cu Kelic, pentru simulare. Gigi Becali e sigur că echipa sa a fost privată de un penalty evident. „Am avut penalty clar la Coman„. Florinel Coman a dezvăluit exact ce s-a întâmplat la faza din prima repriză. „N-am avut nicio intenție să cad, nu am văzut nicio reluare, dar cred eu că a fost un contact acolo. Nu m-am aruncat înainte, nici nu am încercat, am stat pe picioare, dar a fost acel contact care m-a blocat. Sincer, nu vreau să mai comentez despre dânsul„, a explicat Coman.