Iohannis, mesaj înainte de alegeri şi referendum: Votaţi pentru o justiţie dreaptă în România, pentru o guvernare în interesul României

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, de la Palatul Cotroceni, un mesaj înaintea alegerilor europarlamentare şi a referendumului naţional din 26 mai.

24 mai 2019, 16:06
Iohannis, mesaj înainte de alegeri şi referendum: Votaţi pentru o justiţie dreaptă în România, pentru o guvernare în interesul României

"Dragi români, acum, duminică, pe 26 mai, avem alegeri. Împreună cu alegerile europarlamentare, am convocat un referendum. Am convocat un referendum pentru toţi românii. Mergeţi, dragi români, şi votaţi la referendum! Votaţi pentru o justiţie dreaptă în România, votaţi pentru o bună guvernare în România, pentru o guvernare în interesul României şi în interesul românilor. Mergeţi, dragi români, şi votaţi la referendum pentru România Europeană, pentru România prosperă şi sigură, pentru România noastră, a tuturor!", afirmă Klaus Iohannis, în mesajul său.

„Dragi români, acum, duminică, pe 26 mai, avem alegeri. Împreună cu alegerile europarlamentare, am convocat un referendum. Am convocat un referendum pentru toţi românii. Mergeţi, dragi români, şi votaţi la referendum! Votaţi pentru o justiţie dreaptă în România, votaţi pentru o bună guvernare în România, pentru o guvernare în interesul României şi în interesul românilor. Mergeţi, dragi români, şi votaţi la referendum pentru România Europeană, pentru România prosperă şi sigură, pentru România noastră, a tuturor!”, afirmă Klaus Iohannis, în mesajul său.