Jador şi Mario Fresh, reaudiaţi după ce au fost bătuţi în parcarea clubului din Mamaia

Audieri după bătaia cruntă din stațiunea de lux. Mario Fresh, Jador și un prieten al lor sunt așteptați la Poliția Mamaia! Aceștia urmează să ajungă în fața anchetatorilor, însoțiți de avocatul lor. 

RomaniaTV.net
18 iun. 2020, 06:40
Jador şi Mario Fresh, reaudiaţi după ce au fost bătuţi în parcarea clubului din Mamaia

Procurorul a schimbat încadrarea juridică, pentru a se face cercetări şi pentru încăierarea, nu doar loviri şi alte violenţe. Fapt ce înseamnă că şi cei doi vor fi audiaţi mai temeinic cu privire la modul în care s-a produs accidentul.

Citeşte şi: Noi detalii despre scandalul de la Mamaia, când Jador şi Mario Fresh au fost bătuţi: „S-a ascuns în şanţ. Avea iarbă în păr şi gură!'”

Cei doi cântăreţi vor veni la sediul Poliţiei din Mamaia de la Bucureşti, însoţiţi de un avocat. 

Mario Fresh, Jador și cameramanul lor, un puști de 16 ani, au fost agresaţi, duminică dimineaţă, de șase bărbați, chiar sub privirile Alexiei, fiica Andreei Esca, în parcarea unui club de pe Litoral. La un moment dat, unul dintre agresori a strigat să se aducă săbiile, să-i taie! Mario Fresh a ieșit „șifonat” rău. Se pare că ar avea maxilarul rupt și o contuzie puternică la spate. Bătaia s-a oprit abia când Alexia Eram a început să țipe, scrie Cancan.

Lino Golden s-a retras la hotel la ora 6, iar după o oră, Mario Fresh, Alexia, Jador, cameramanul și celălalt cuplul au părăsit clubul. În parcare, şase bărbaţi au tăbărât pe ei și i-au băut crunt, Alexia Eram fiind sigura care a scăpat neatinsă.