Magazinele din mall-uri nu vor să se redeschidă din 15 iunie

Proprietarul unui lanţ de magazine de încălţăminte, Adrian Câzu, este convins că mall-urile şi-au mai pierdut din chiriaşi. De pe 15 iunie, mall-urile deschise vor avea câteva magazine închise. De vină ar fi proprietarii de mall-uri care au cerut chirie şi pe perioada suspendării activităţii. 

RomaniaTV.net
11 iun. 2020, 17:21
Magazinele din mall-uri nu vor să se redeschidă din 15 iunie

Cinematografele şi restaurantele, însă, nu se vor deschide. Angajaţii sunt încă în şomaj tehnic şi nimeni nu a plătit chiria.

„Unele magazine din mall-uri nu vor să se redeschidă. De vină ar fi proprietarii care le-au cerut chirie şi pe perioada închiderii. Cinematografele şi restaurantele din mall vor rămâne închise în continuare.  Se pot deschide magazinele, dar există o posibilitate foarte mare ca în anumite mall-uri o mare parte din magazine să nu se deschidă în semn de boicot. Este vorba evident de mall-urile a căror proprietari solicită în continuare, în mod illegal şi injust chiria pentru perioada de închidere. Vor fi doar câteva mall-uri boicotate. Nimeni nu a plătit chiria pentru perioada de închidere”, a spus Câzu. 

Citeşte şi: Patronatele din turism vor da în judecată Guvernul dacă NU deschid restaurantele pe 15 iunie

„Toate magazinele care au fost închise într-o primă fază, excepţie făcând restaurantele. După cum ştim, deocamdată, autorităţile au anunţat că acestea vor fi încă închise la data de 15 iunie. Ele nu vo  r funcţiona, dar celelalte magazine cu siguranţă vor fi deschise”, a spus directorul unui centru comercial, Maria Crăciun.