O mamă a fost ucisă de fiul ei de 28 de ani, consumator de droguri. Scene șocante în Mehedinți

O mamă a fost ucisă de fiul de 28 de ani, consumator de droguri. Apropiații spun că tânărul a recurs la gestul șocant pentru că era în sevraj.

02 mart. 2024, 11:38
O mamă a fost ucisă de fiul ei de 28 de ani, consumator de droguri. Scene șocante în Mehedinți

Crima s-a petrecut în miez de noapte într-un apartament din Drobeta Turnu Severin. O femeie de 54 de ani a fost ucisă cu cruzime de propriul fiu, un bărbat de 28 de ani. Alarma la 112 a fost dată de fratele criminalului.

Tânărul care și-a ucis mama era cunoscut drept consumator de droguri și nu avea un loc de muncă. Acesta locuia cu mama sa, după ce femeia s-a despărțit de soțul ei.

Femeia ar fi fost găsită cu fața la podea, fiind plină de sânge în zona membrelor superioare. Cel mai probabil, fiul a strangulat-o.

Citește și: Minor reținut după ce a fost prins că vindea droguri lângă mai multe școli! Ce au găsit polițiștii în casa lui

Vecinii au povestit că au auzit țipete din apartament.

“Pe la 02.00 azi-noapte, am auzit o voce de bărbat. Nu am ieșit. Nu ar fi exclus ca el să o fi ucis. El era recalcitrant. Pentru bani, probabil, a omorât-o. El nu lucra. O ducea pe ea la serviciu. Anul acesta, m-am întâlnit de două ori cu el; era cu niște băieți, de fiecare dată.”, a povestit  un vecin citat de actualmehedinti.ro.

Citește și: Tânără agresată sexual şi aruncată din autobuz în Piteşti. Poliţia cere ajutorul cetăţenilor pentru a identifica suspectul

Cazul este cercetat de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

Tânărul a fost ridicat și dus la audieri.

Victima avea o afacere, deținând un magazin de rochii de mireasă, în Drobeta Turnu Severin.