PANICĂ la Viitorul: Steliano Filip, dus de URGENŢĂ la Spitalul Judeţean din Constanţa. Fotbalistul a ajuns la CARDIOLOGIE

Steliano Filip, 25 de ani, care nu a jucat în Supercupa României, 1-0 cu CFR Cluj, a ajuns de urgență la Spitalul Județean din Constanța.

08 iul. 2019, 13:14
PANICĂ la Viitorul: Steliano Filip, dus de URGENŢĂ la Spitalul Judeţean din Constanţa. Fotbalistul a ajuns la CARDIOLOGIE

Steliano Filip a ajuns pe mâna doctorilor în seara de 6 iulie, i-a fost dată o rețetă de la cardiologie, apoi a fost externat, au declarat medicii de la Spitalul Judeţean Constanţa.

„Pacientul n-a ajuns la spital duminică, ci sâmbătă, dar a fost externat imediat după ce i-a fost eliberată o rețetă medicală de la secția de cardiologie”, au declarat oficialii spitalului pentru GSP.

Steliano Filip a fost dat afară de la Hajduk Split. Petrecerea cu alcool şi ţigări de dinainte de derby i-a fost fatală

Steliano Filip le-ar fi spus apropiațiior, duminică seara, că se simte mai bine și că planul său este acela de a se odihni.

Conform surselor GSP, Steliano Filip ar avea probleme medicale și ar fi picat vizita medicală la Viitorul.

Cum arată noile BOMBE-SEXY de la NAŢIONALA ROMÂNIEI. Cine sunt norocoşii FOTO

Steliano Filip, transferat în această vară la Viitorul, a avut probleme și la amicalul cu Cernomore Varna, 2-1, de pe 3 iulie.

„A avut mici probleme la amicalul cu bulgarii, cu Cernomore Varna 1-0. Dar atât ştiu, eu am fost plecat din ţară. Am văzut că nu a fost în lot”, a declarat Cristian Bivolaru, preşedintele celor de la Viitorul.