Power Couple România cu emoții mari pentru băieți la proba „Calcul la rotisor”: „Când am aflat că ne vom învârti într-o mașină, am înțeles că va fi rău”

A doua etapă a competiției Power Couple România vine cu noi provocări pentru participanți. De această dată, băieții sunt puși în fața unei probe pe cât de solicitante, pe atât de grăitoare în ceea ce privește cuplul.

12 feb. 2024, 16:51
Power Couple România cu emoții mari pentru băieți la proba „Calcul la rotisor”: „Când am aflat că ne vom învârti într-o mașină, am înțeles că va fi rău”
Power Couple România cu emoții mari pentru băieți la proba „Calcul la rotisor”: „Când am aflat că ne vom învârti într-o mașină, am înțeles că va fi rău”

Power Couple România vine cu o nouă și palpitantă ediție! Concursul prezentat de Dani Oțil pune partenerii la intense încercări, iar următoarea probă cu siguranță le dă emoții băieților.

Citește și: Tensiuni între Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple România: „Înțelegi că ești a dracu? Asta îți zic! Asta e problema!”

Power Couple România cu emoții mari pentru băieți la proba „Calcul la rotisor”

În seara aceasta, la Antena 1, de la ora 20:30, urmează proba bărbaților, ceea ce însumează un test de rezistență la stres, talentul la matematică și logică, dar și capacitatea de a reține momentele unice din relație.

Domnii vor avea de răspuns la întrebări legate de relațiile lor, în timp ce se află într-o mașină învârtită ca la rotisor. Răspunsurile la întrebări vor fi numere care vor face parte dintr-o ecuație ce trebuie rezolvată în aceste condiții intense de stres. Concurenții au recunoscut că nu se simt complet pregătiți pentru această probă, fie că nu pot face față stresului fizic, fie că nu sunt buni la calcule ori nu sunt 100% bazați pe amintirilor lor alături de partenere.

„Sincer îți spun, nu știu dacă eu aș investi la proba asta la fel de mult cât a investit Roxana la proba «Au, mami!»”, a spus Cătălin Bucur.

„Am niște emoții fantastice. Mi-e teamă că Mădălina va investi foarte mulți bani, pentru că ea știe că eu sunt bun la matematică și nu se va gândi că va trebui să ne învârtim. Mie mi-e rău și când mă dau în leagăn cu viteză. Când am văzut că ne învârtim într-o mașină la rotisor, am înțeles că va fi rău”, a recunoscut Emi Popescu.

„Eu aș investi în mine 1 euro la proba asta. 50 de cenți, dacă ar exista această variantă”, a declarat Lino Golden.

„Mă aștept să fiu rostogolit într-un fel în care să mi se facă rău și proba să fie atât de complicată încât să nu pot răspunde la întrebările despre relația mea cu Oana”, a comentat și Radu Siffredi.

Efectul rostogolirii va fi și mai dramatic, mai ales că mașina ce se va învârti se va afla într-un peisaj spectaculos din insula malteză Gozo. Vorbim despre platoul stâncos de la Ta’Cenc, atracția turistică aflată în cel mai înalt loc din Gozo, la 150 metri desupra Mării Mediterane.

Doamnele vor investi în această probă din bugetul oferit de Dani Oțil, în funcție de încrederea pe care o au că partenerii lor vor trece peste această provocare. Cuplul ce pierde cei mai mulți bani în cadrul ediției este cu un pas mai aproape de eliminare.

Citește și: VIDEO Power Couple România, proba podului suspendat. Lui Emi i-au tremurat rău picioarele: „Iubire, taci! Iubire, taci, te rog! Nu pot! Taci! Lasă-mă! Te iubesc!”