Prietena regretatei Cristina Ţopescu, dezvăluiri cutremurătoare: „Da, intrase în depresie. Avea probleme cu banii, îi era foarte greu”

Prietena Cristinei Ţopescu, Diana Maria, cea care a şi sunat la 112 pentru anunţa faptul că jurnalista nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni, face dezvăluiri cutremurătoare despre regreta vedetă. Diana Maria, persoana care spunea, luni, că este prietena Cristinei Țopescu și că a sunat la 112 pentru a anunța faptul că prezentatoarea TV nu a fost văzută de 3 săptămâni, a postat un nou mesaj în care vorbește despre starea acesteia în ultima perioadă. Citeşte întreaga ştire: Prietena Cristinei Țopescu spune că prezentatoarea avea probleme cu banii și că era în depresie

RomaniaTV.net
14 ian. 2020, 09:15
Prietena regretatei Cristina Ţopescu, dezvăluiri cutremurătoare: „Da, intrase în depresie. Avea probleme cu banii, îi era foarte greu”

Femeia a postat pe reţelele de socializare un nou mesaj în care vorbește despre starea acesteia în ultima perioadă, care nu era una bună. Cristina Ţopescu avea probleme cu banii, nu avea serviviu, iar asta îi accentua şi mai mult depresia de care suferea.

Au fost vorbe în vânt. Îi văd pe mulţi dintre foştii noştri colegi de breaslă cum plâng la televizor şi cum vorbesc despre veleităţile de mare jurnalist ale Cristinei Ţopescu. Dacă aţi fi considerat-o un mare jurnalist şi dacă aţi fi iubit-o, aţi fi ajutat-o în aceşti ultimi ani în care i-a fost îngrozitor de greu. I-aţi promis lucruri, i-aţi promis colaborări şi când Cristina vă suna să vă întrebe dacă se concretizează acele planuri făcute împreună, voi nu mai răspundeaţi la telefoane şi la mesaje.

Citeşte şi: Cristina Ţopescu, răspuns emoţionant la întrebarea: „Ce-ai face dacă ai mai avea doar o zi de trăit?”

„Cris intrase într-o depresie. Nu avea serviciu, avea promisiuni”

Monica Pop a spus că draga noastră Cris era depresivă. Nu vi se pare normal? Cristina nu avea serviciu, îngrijea în 2015, 12 căţei plus hărnea maidanezi din 7 locuri, care s-au făcut 8. Cristina plătea tratament din buzunarul propriu. Singura ei grijă era să aibă bani pentru următoarele lucruri: chirie, utilităţi, benzină şi câte un pachet de ţigări. Ei nu îi trebuia nimic.

Toţi banii mergeau pe castrări, mâncare pentru căţei, tratamente. Se vorbeşte despre o Cristina Ţopescu pătimaşă, a fost un conglomerat antagonic de stări, de trăiri, de inteligenţă scliptoare, dublată de o sensibilitate anume, dar şi de duritate si agresivitata. Da. Cris intrase într-o depresie. Nu avea serviciu, avea promisiuni. Începuse să aibă datorii, a reuşit să plătească o parte dintre ele. Dar Cristina a fost o luptătoare”, a scris Diana Maria.

Vezi şi: Ultimele imagini cu Cristina Ţopescu în viaţă. A filmat cu telefonul mobil

„Am dormit cu Cristina pentru că era dărâmată”

Prietena jurnalistei mai spune că, deşi suferea de depresie, varianta sinuciderii nu este plauzibilă. „Cum să nu devină Cristina tristă când, după ce a murit tatăl ei toţi prietenii au sunat-o. Unul nu a intrebat-o, deşi ştiau că nu lucrează: Cristina, ai cu ce să îţi plăteşti chiria, ai unde să stai? Numele sonore care fac azi rating cu numele Cristinei şi-au prezentat condoleanţe. (…)

Am hrănit-o pe Cristina, am dormit cu Cristina pentru că era dărâmată. (…) Nu spuneţi prostii despre Cristina, pentru că nu aţi cunoscut-o. Cristina a murit cum a spus că îşi doreşte să moară – în somn, cu căţeii. În mod sigur, nu a suferit. Poziţia în care era, cum dormea ea ca un bebeluş. (…) A fost un om cu totul deosebit. Avea un cuvânt preferat: iubire”.

Vezi şi: Câinii Cristinei Ţopescu pot fi adoptaţi. Unde se află în acest moment