Prima mamă din lume care a câștigat titlul de miss! Cine este Ileana Marquez Pedroza

Ileana Marquez Pedroza are 27 de ani a câștigat Miss Venezuela. Tânăra este considerată cea mai frumoasă femeie din țara ei, câștigând titlul în 2023! Cine este frumoasa brunetă și cum a cucerit o întreagă lume, află în rândurile următoare.

11 dec. 2023, 09:55

Ileana Marquez Pedroza este o tânără în vârstă de 27 de ani, care a cucerit inimile tuturor și a câștigat titlul de Miss Venezuela!

Citește și Miss România, vacanță de lux pe iahtul fiului unui milionar român. Beizadeaua poartă la mână un ceas de 250.000 de euro

De altfel, este vorba și de o premieră istorică, fiind prima mamă care a obținut titlul de Miss. Povestea tinerei de viață i-a lăsat pe toți fără cuvinte.

Ileana a câștigat titlul de Miss Venezuela la vârsta de 27 de ani. Tânăra este considerată cea mai frumoasă femeie din țara ei, bucurându-se de un succes enorm odată cu fiecare apariție publică.

Nu toate lucrurile au decurs perfect până acum în viața ei, iar norocul a lovit-o când nu se aștepta.

În viața de zi cu zi, Ileana este profesoară și are o fetiță de 11 ani, pe nume Guadalupe, potrivit Hola.com.

La finalul concursului de frumusețe, fetița a urcat pe scenă alături de mama ei, iar toți cei prezenți au rămas impresionați de imaginea înduioșătoare.

„Venezuela, mulțumesc că ați crezut în mine”

De altfel, este vorba și despre o premieră în istoria competițiilor de Miss, căci Ileana este prima mamă care a luat titlul de cea mai frumoasă femeie în astfel de concursuri de frumusețe.

„Venezuela… Mulțumesc că ați crezut în mine. Acest triumf nu este doar pentru mine și pentru copilul meu, ci și pentru voi”, a ținut să spună aceasta, după ce a ridicat trofeul.

„Ileana Márquez este noua suverană a frumuseții naționale, devenind Miss Venezuela 2023! Venezuela se ridică cu o nouă regină. Felicitări, regină!”, se arată în mesajul oficial postat de organizatorii competiției de frumusețe din Venezuela.

Ileana a impresionat și cu apariția ei foarte sexy. Profesoara a purtat o rochie roșie spectaculoasă a designerului Julio Mora.

Citește și A fost desemnată Miss România. Cine este manechinul premiat de specialiștii în frumusețe (FOTO)

Aceasta urmează să reprezinte Venezuela la următoarea ediție Miss Univers, care va avea loc în Ciudad de Mexico în 2024. Venezuela a câștigat titlul de Miss Univers ultima oară în anul 2013, datorită Gabrielei Isler.

La ultima ediție din noiembrie, Venezuela s-a clasat în top 10 cu Diana Silva. Mulți spun că șansele sunt mari ca Ileana Marquez să câștige coroana de Miss Universe în acest an.