Primarul din Brăila, ironie la adresa autorităţilor: O să ne interziceţi să deschidem şi geamul?

Primarul din Brăila nu este de acord cu noile măsuri impuse de autorităţi şi anume purtarea obligatorie a măştilor în toate spaţiile publice din municipiu. Acesta spune că masca ar trebui să fie folosită doar în spaţiile organizte. Totodată, acesta critică dur decizia luată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

RomaniaTV.net
13 oct. 2020, 13:40
Primarul din Brăila, ironie la adresa autorităţilor: O să ne interziceţi să deschidem şi geamul?

Marian Dragomir a răbufnit după ce Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a impus obligativitatea purtării mpştilor în toate spaţiile publice din Brăila. Acesta a transmis un mesaj pe contul personal de Facebook prin care critică dur deciza.

„Pot înțelege obligativitatea purtării măștii în spațiile aglomerate …. dar nu pot înțelege obligativitatea purtării măștii când te plimbi singur pe stradă, când te plimbi doar cu soția, copilul sau prietena pe stradă, când cobori din mașină, intri in scara blocului sau in curte și nu te întalnești cu nimeni. O să ne interziceți să deschidem și geamul în ritmul acesta?”, a subliniat priamrul pe contul personal de Facebook.

Edilul menţionează că legea poate fi interpretată şi asta duce la abuzuri și la nerespectarea prevederilor actului normativ.

„Legile interpretabile nu pot fi aplicate. Ce înseamnă pe teritoriul Municipiului Brăila în acestă hotarâre deloc clară? Pe stradă, în mașină, în apartament sau în casă, în restaurant la masă? De ce să port masca atunci când vin noaptea acasă și sunt singur pe stradă?”, a precizat Marian Dragomir.