Rocadă la CNAS: Vasile Ciurchea ar putea reveni la conducerea Casei Naţionale de Sănătate. Dăncilă l-a demis pe Răzvan Vulcănescu

Premierul Viorica Dăncilă l-a demis luni pe Răzvan Vulcănescu din cauza problemelor lşegate de sistemul cardurilor de sănătate. Potrivit unor surse, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, l-a propus pe Vasile Ciurchea pentru a ocupa funcţia de preşedinte al Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate.

23 iul. 2019, 09:19
Rocadă la CNAS: Vasile Ciurchea ar putea reveni la conducerea Casei Naţionale de Sănătate. Dăncilă l-a demis pe Răzvan Vulcănescu

Premierul Viorica Dăncilă l-a demis marţi pe şeful Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Răzvan Vulcănescu. 
Totodată, Dăncilă a dispus şi trimiterea la CNAS a Corpului de control pentru verificări după ce de zeci de zile sistemul este blocat.

Sorina Pintea a anunţat luni că raportul de verificare de la CNAS va ajunge pe masa procurorilor DNA. Locul lui Răzvan Vulcănescu ar putea fi luat de Vasile Ciurchea, cel care a mai ocupat funcţia de șef a CNAS în timpul mandatului lui Victor Ponta la Palatul Victoria. Vasile Ciurchea a demisionat de la şefia CNAS la finalul lunii martie 2016 din motive personale.

El a mai fost preşedinte al CNAS şi din februarie 2007 până în ianuarie 2009, când a fost înlocuit de Irinel Popescu.

Viorica Dăncilă anunţă DEMITEREA şefului Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate