S-a aflat secretul lui Codrin Nicoară, soţul mezzosopranei care a ajuns în comă, după ce a căzut pe scări

Codrin Nicoară, soțul sopranei de la Iași, care se zbate între viață și moarte după ce a căzut pe scări în locuința sa, are un secret pe care puțini îl cunosc.

RomaniaTV.net
15 mai 2020, 08:38
S-a aflat secretul lui Codrin Nicoară, soţul mezzosopranei care a ajuns în comă, după ce a căzut pe scări

Se pare că cei doi aveau probleme în căsnicie, motiv pentru care Maria Nicoară își dorea să divorțeze. Soprana se afla la a doua căsătorie, iar soțul ei, Codrin Nicoară, este mai mic decât ea cu 11 ani. 

Citeşte şi Imaginile de la locul tragediei. Aceasta este scara pe care a căzut mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, de la Opera Iaşi

Artista făcea eforturi mari ca să nu lase să se vadă problemele din relaţia lor. Ea era cea care sprijinea familia din punct de vedere financiar.

O ştiu pe Maria, nu chiar de la început, dar o ştiu foarte bine. Este un artist extrem de muncitor, care niciodată nu a lipsit pe scena Operei Iaşi, pe faţa căruia din viaţa sa prea puţin s-a văzut; nu pe scenă, ci mai mult între noi. Ştiu că în spatele cortinei ei se afla o dramă.

Căsnicia nu era tocmai cea mai fericită, existau conflicte, conflicte dure, pe care însă doar prietenii apropiaţi le ştiau. Maria ştia să-şi acopere casa. Ce a fost acolo, în seara aceea, numai ea poate şti. El consuma alcool, şi ea era persoana care îl întreţinea financiar, a declarat un coleg din conducerea ONRI pentru publicația Ziarul de Iași.

Medicii au vorbit despre starea de sănătate a mezzosopranei

Vești triste despre mezzosoprana din Iaşi! Surse medicale susţin că artista este în continuare în comă, iar organele încep să cedeze, transmite România TV.

Numai o minune o mai poate salva. Între timp, soţul artistei postează mesaje pe paginile de socializare. El le mulțumește medicilor care au grijă de soprană și celor care îi transmit mesaje de susţinere şi de încurajare şi se roagă pentru însănătoşirea artistei.

Reamintim că Maria Macsim a ajuns la spital luni dimineaţă în jurul orei 8 în stare critică, cu răni grave la cap, nasul rupt, traumatisme la coloană şi picioare. Aceasta a căzut pe scările din casa în care locuieşte împreună cu soţul ei, în comuna Aroneanu, iar ambulanţa a fost chemată abia după 8 ore de la producerea accidentului, timp în care aceasta s-a aflat în agonie. Soprana a fost operată de urgenţă şi, de asemenea, a fost testată şi pentru noul coronavirus, rezultatul fiind negativ.

Ofițerii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale încearcă să afle dacă mezzosoprana a suferit un accident sau dacă a fost împinsă pe scări de soțul ei.