Sarcina a transformat-o uluitor pe soţia lui Ştefan Bănică. Lavinia Pârva, de nerecunoscut FOTO

Se află pe ultima sută de metri cu sarcina şi este destul de activă. Lavinia Pârva (34 de ani) urmează să nască la începutul lunii iunie un băieţel, dar nu a apelat la ajutoare sau şoferi, aşa cum fac alte vedete. Artista preferă să se descurce singură, deşi nu mai este atât de slăbuţă încât să se mişte cu uşurinţă. Fotoreporterii au surprins cele mai recente poze cu graviduţa lui Bănică.

09 mai 2019, 08:44

A rămas mai puţin de o lună până când Ştefan Bănică (51 de ani) îşi va strânge în braţe cel de-al treilea moştenitor. Mai precis, la începutul lunii iunie el şi Lavinia Pârva vor deveni părinţi de băiat, dar până atunci mai au timp să amenajeze camera, să cumpere biberoane şi alte lucruşoare necesare unui nou-născut, scrie click.ro.

Citeşte şi Ce mult a schimbat-o sarcina pe Lavinia Pîrva, soţia lui Ştefan Bănică FOTO

Aceste cumpărături cad în sarcina soţiei regelui rock’n’roll şi se ocupă cu brio de toate acestea. Chiar dacă se află în ultimul trimestru, este destul de activă şi nu a recurs la ajutoare, la şoferi care să îi conducă maşina, deşi se mişcă mai greu acum. Fotoreporterii Click! au surprins cele mai proaspete imagini cu celebra graviduţă Lavinia Pârva şi sunt extrem de diferite faţă de cele pe care şi le postează pe Instagram: soţia lui Bănică a luat circa 20 de kilograme în greutate.

Continuarea articoluluio pe click.ro.