Şoc în showbiz! Andreea Antonescu a sunat la 112 şi a spus că este sechestrată într-un apartament din Iaşi

Andree Antonescu a şocat pe toată lumea după ce ar fi sunat la 112 pentru a anunţa că este sechestrată într-un apartament dintr-un cartier din Iaşi.

RomaniaTV.net
20 feb. 2020, 06:36
Şoc în showbiz! Andreea Antonescu a sunat la 112 şi a spus că este sechestrată într-un apartament din Iaşi

UPDATE: Ce spun reprezentanții IPJ Iași 

Astăzi, în jurul orei 00:30 am fost sesizați de către o femeie de 37 de ani cu privire la faptul că ar avea un conflict cu iubitul său, într-un imobil de pe raza municipiului Iași. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate nu se confirmă, femeia apelând nejustificat numărul unic de urgență. Astfel, aceasta a fost amendată contravențional, conform OUG nr. 34/2008. Verificările sunt în desfășurare„, a declarat Beatrice Romanescu, purtător de cuvânt al IPJ Iași, în direct la România TV.

Scandalul a pornit după ce vedeta a petrecut într-un club exclusivist împreună cu iubitul ei, fiul unui milionar din Iași, unde au consumat alcool. Cei doi au fost filmați alături de câțiva prieteni chiar în timp ce au venit în club. Pe imagini se vede cum iubitul Andreei Antonescu, Ştefan Manolache coboară de la volanul mașinii cu un pahar de șampanie în mână.

După ce au petrecut în club, cei doi au mers acasă, unde s-ar fi certat. Apoi, Andreea Antonescu a sunat la 112 și a anunat că este sechestrată într-un apartament. La fața locului, polițiștii i-au găsit pe cei doi, iar vedeta a negat inițial că ar fi sunat la numărul de urgență. Ulterior, a recunoscut însă că se certase cu iubitul, iar acesta nu i-ar fi dat voie să iasă din casă. Pentru că a sunat abuziv la 112, Andreea Antonescu a fost amendată cu 4 mii de lei.

Poliţiştii ieşeni au intervenit imediat şi au ajuns la locaţie, găsind-o acolo pe artistă împreună cu iubitul ei, Ştefan Manolache, scrie bzi.ro. Reprezentanţii Poliţiei Iaşi au confirmat că vedeta a sunat la 112 azi noapte. “Tânăra a fost sancţionata contravenţional cu 4.000 de lei pentru apelare nejustificată la 112”, a precizat Beatrice Romanescu, purtătoare de cuvânt al IPJ Iaşi.

Citeşte şi: Andreea Antonescu, despre divorţul de soţul ei, Traian: „Procesul va merge în instanţă”

Andreea și Ștefan, relație controversată!

Chiar dacă în acte figurează încă drept o femeie căsătorită, Andreea Antonescu s-a implicat într-o nouă relație. Jumătatea trupei Andre pare mai îndrăgostită ca niciodată, iar norocosul este nimeni altul decât … Ștefan Manolache.

La scurt timp după ce și-au asumat relația, cel supranumit ”Prințișorul taxiurilor” a luat o decizie uimitoare. Tânărul și-ar fi prezentat noua cucerire familiei. Andreea Antonescu a avut parte de o întâlnire de ”gradul 0”. Artista, care, oficial, încă este căsătorită, a stat la aceeași masă cu părinții bărbatului în brațele căruia se pare că și-a găsit fericirea.

Citeşte şi: Accident pe pârtia de schi. Andreea Antonescu: „Am paralizat de frică”

Întâlnirea dintre sexoasa artistă și părinții lui Ștefan Manolache nu ar fi fost nicidecum una relaxantă. Și asta pentru că, susțin sursele noastre, părinții „craiului” n-ar fi văzut cu ochi buni relația lui cu îndrăgita cântăreață. Din câte se pare, aceștia ar fi fost sceptici pentru că Andreea nu și-a încheiat socotelile cu Traian, bărbatul cu care are o fetiță și cu care, în acte, încă formează un cuplu.

Ştefan Manolache, probleme cu legea

”Prințișorul taxiurilor” este cunoscut ca un adevărat donjuan. Tânărul se poate mândri cu un palmares notabil al frumuseților din showbiz-ul autohton. După relația cu Silvia de la ”Bravo, ai stil!”, Ștefan Manolache a “combinat-o” pe colega acesteia Adela Tecuceanu, finalista celui de-al doilea sezon al emisiunii de la Kanal D. Ba mai mult, a fost într-o vacanță de lux cu… nepoata fostului premier Petre Roman. Fiul politicianului  Mircea Manolache s-a iubit și cu îndrăgita bloggeriţă Ioana Grama. Povestea lor de iubire nu a durat însă prea mult timp.

Citeşte şi: Incredibil ce a făcut fiul unui politician din Iaşi, care a împuşcat un taximetrist. Poliţiştii au intervenit în ultima secundă

De-a lungul timpului, ”Prințișorul taxiurilor” a fost implicat într-o serie de dosare cât se poate de serioase, de natură penală, unele chiar instrumentate de DIICOT, adică în sfera criminalităţii organizate. Mai exact, el a fost cercetat într-un dosar care implica substanțele interzise, Ştefan Manolache fiind, până în primăvara acestui an, sub control judiciar.