Steaua a transferat un fost campion al României. Este atacant şi a marcat în Champions League

Marius Lăcătuş a convins un fost campion al României să semneze cu Steaua şi să se bată pentru promovarea în Liga 3.

21 mart. 2019, 14:03
Steaua a transferat un fost campion al României. Este atacant şi a marcat în Champions League

Marius Pena, fost campion al Romaniei cu Otelul Galati si castigator al Supercupei Romaniei, va juca pentru CSA Steaua. Ajuns la 33 de ani, atacantul a evoluat in grupele Champions League pentru Otelul si a marcat in poarta elvetienilor de la FC Basel.

Lovitură de teatru în războiul FCSB – CSA Steaua. Actul prin care Gigi Becali recunoaşte că Armata are palmaresul FOTO DOCUMENT

Marius Pena a crescut la Progresul, apoi a mai jucat la Rapid, Ramnicu Valcea, Chiajna, Otelul, FC Baku si din nou Chiajna. Pentru Otelul a marcat 26 de goluri in 124 de partide, in timp ce in ultima aventura la Chiajna a bifat 11 reusite in 120 de meciuri.

Florin Talpan aruncă BOMBA în disputa CSA Steaua vs. FCSB pentru PREJUDICIU şi PALMARES. Ce s-a întâmplat cu PROBELE din DOSAR

„Urmeaza sa fie oficial in curand, dupa ce imi rezolv niste probleme. Sunt motivat de idee, as veni la Steaua pentru ca vreau sa vad cum e fotbalul cu suporteri. Am uitat cum e cu galerie, cu zgomot, cu agitatie, de la Galati n-am mai trait asa ceva. Ma uit si la Liga 1, in afara de derby-uri nu mai vezi meciuri cu suporteri. Deci asta ma atrage la Steaua, plus faptul ca au un proiect foarte interesant, sper sa ii pot ajuta!”, a spus Marius Pena pentru ProSport.

Motivarea ICCJ. De ce FCSB nu mai poate folosi niciodată numele STEAUA. Dezastru pentru GIGI BECALI