Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan. Cum au fost surprinşi cei doi la mare

Tiberiu Argint şi Andreea Bălan formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românescu, scriu ziarele de cancan. Cei doi au fost fotografiaţi recent sărutându-se şi ţinându-se de mână la mare.

RomaniaTV.net
07 iul. 2020, 14:52

Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan după despărţirea de George Burcea, este fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint. 

Tiberiu Argint şi Andreea Bălan au petrecut pe plajă în Vama Veche. Cei doi au dansat până la epuizare, s-au sărutat, au stat îmbrățișați, și-au șoptit vorbe dulci la ureche, iar, ocazional, tânărul a atins cu mâinile posteriorul partenerei sale.

Citeşte şi Andreea Bălăn a ajuns la capătul puterilor: „Plâng când nu mă vede nimeni”

 

Tiberiu Argint este manager de vânzări la „Bang&Olufsen”, o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio și televizoare și telefoane, arată m.bursa.ro.

Brand-ul danez are peste un deceniu de existență pe piața din țara noastră, ani în care s-a jucat cu cifra de afaceri a companiei, dar cu pretenții mari. Tiberiu Argint este unul din vechii angajați ai firmei.

Andreea Bălan, despre procesul cu George Burcea

Andreea Bălan face primele declaraţii despre procesul cu George Burcea. Vedeta a mărturisit că a cerut custodie exclusivă a fetiţelor, însă în ultimele luni, actorul se implică în creşterea micuţelor, iar cântăreaţa ar fi dispusă să ajungă la o înţelegere.

Actele sunt depuse cu cererea de custodie exclusivă, dar, dacă el îmi arată în următoarele luni că se implică, putem ajunge la o înțelegere. Că în această perioadă nu sunt concerte, pe de o parte, a fost OK, întrucât am stat acasă și am reușit să le fac pe Ella și Clara să nu simtă această schimbare ca pe un șoc.

Citeşte şi: Lovitură pentru George Burcea, soţul Andreei Bălan. Noi detalii în dosarul consumului de cocaină

Dar fetele au nevoie de tatăl lor constant, să vină și să le vadă mereu și să se ocupe de ele. Clara încă se trezește noaptea de trei ori să bea lăptic și îmi este foarte greu să nu dorm nopțile, iar a doua zi să plec la job și să filmez 8-10 ore. E nevoie să mă suplinească și el.

Pensia alimentară este obligatorie, nu i-o cer eu. Așa e legea. Pentru mine este important să fie alături de fete, deoarece o pensie alimentară nu suplinețte lipsa tatăluiși a soțului dintr-o casă.

Atunci când vorbim, vorbim doar despre fete și foarte puțin. Adică mă anunță când vine… De obicei, vine în fiecare sâmbătă„, a declarat Andreea Bălan pentru Viva.ro.