Un bătrân din Gorj ale cărui vaci au fost necinstite de un bou necunoscut a sunat la 112. „Am şi eu două vaci şi a venit un bou”

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj a publicat recent, pe pagina de Facebook, un mesaj mai neobișnuită, un apel la 112 al unui bărbat dintr-un sat din Gorj, care are două vaci și în curtea căruia a ajuns un bou.

26 iul. 2019, 09:40

Pentru a anima povestea, dispecerul de pe ISU Gorj i-a spus omului „Moş Peleus”, iar povestea a fost numită „Boul lui Moş Peleus”.

Citeşte şi ISU testează sistemul RO-ALERT. Ce mesaje vor primi bucureştenii

Redăm postarea de pe Facebook a celor de la ISU Gorj:

Povestea începe cam așa:

Dispecerul: Bună ziua! Ați sunat la pompieri! Ce urgență aveți?

Moș Peleus: Domnule, mă scuzați că vă deranjez, am și eu două vaci și a venit un bou al…că nici nu știu al cui e, mi-a rupt gardul și vine la vacile mele…să vină domne o mașină aici!

Dispecerul: Domnule, dumneavoastră sunteți rănit? Vă simțiți rău? Aveți o situație de urgență? Ceea ce ne-ați spus până acum nu reprezintă o situație de urgență care să necesite intervenția pompierilor!

Moș Peleus: Domnule să vină o mașină pe uliță că mi-a rupt gardul, a venit la vacile mele! De 3 luni tot vine la vacile mele! Acum mi-a rupt gardul și noroc că l-am lăsat în pace că altfel nu scăpăm cu viața! Să veniți aici să vedeți! Să-și țină domne boul închis! Ce caută domne la vacile mele?

Mai multe detalii pe libertatea.ro.