Victor Slav, mesajul prin care a încins internetul. „Aceasta relaţie amoroasă…”

Victor Slav a postat un mesaj care a pus internetul pe jar. Acesta si-a aratat nemultumirea fata de ultimele informatii aparute in presa despre viata sa amoroasa.

12 iun. 2019, 08:14
Victor Slav, mesajul prin care a încins internetul. „Aceasta relaţie amoroasă…”

”As fi tare curios sa stiu care sunt sursele care au confirmat aceasta relatie amoroasa, astfel incat nu doar un articol de ziar a sustinut ca aceasta ar exista, dar se si fac emisiuni de doua zile pe aceasta tema.

Citeşte şi Şoc în showbiz! Bianca şi Victor Slav, din nou împreună: „Este singurul BĂRBAT din viaţa mea, restul au fost experienţe”

Cred ca v-am obisnuit de-a lungul timpului cu asumarea vietii personale si, daca as fi fost intr-o relatie, cu siguranta ati fi aflat. Sunt uimit in ultima perioada de genul acesta de stiri, de modalitatea conceperii lor si de vehementa sustinerii.

Revenind, aceasta stire este total falsa si v-as ruga, pe viitor, sa contactati, intr-un fel sau altul, si persoanele direct implicate. in rest, daca intereseaza pe cineva, vacanta a fost minunata… recomand!”, a scris Victor Slav pe o retea de socializare, potrivit kanald.ro.