Viorica Dăncilă, anunţ despre candidatura la şefia PSD

Viorica Dăncilă a anunţat luni seară, la România TV, că nu va candida la şefia PSD la congresul care va fi organizat cel mai probabil în februarie.

02 dec. 2019, 19:16
Viorica Dăncilă, anunţ despre candidatura la şefia PSD

„Nu, nu o sa mai candidez la sefia PSD, voi candida la presedinta organizatiei nationale a femeilor PSD”, a declarat Viorica Dăncilă luni seară. După ce şi-a dat demisia de la şefia partidului, Viorica Dăncilă a fost numită preşedinte interimar al organizaţiei de femei a partidului.

Fostul premier şi lider PSD s-a declarat fidelăpartidului.

„Raman alaturi de PSD, voi fi alaturi de echipa. Am preluat interimar organizatia femeilor social democrate, ma simt foarte implicata in PSD si voi fi alaturi de noua conducere”, a mai precizat Viorica Dăncilă.

Comitetul Executiv PSD se va reuni miercuri, în prima şedinţă după demisia de la şefia partidului a Vioricăi Dăncilă şi numirea lui Marcel Ciolacu interimar, scrie Agerpres, citând surse social-democrate.

Pe ordinea de zi a şedinţei CEx de miercuri vor fi chestiuni organizatorice şi legate de pregătirea Congresului PSD care ar urma să se desfăşoare în luna februarie a anului viitor.

Citeşte şi: PSD, primul Comitet Executiv după demisia Vioricăi Dăncilă de la şefia partidului