Alexis Beka Beka, fotbalistul lui OGC Nice, a amenințat vineri că se va sinucide, aflat pe viaductul Magnan. După ce a negociat cu autoritățile, tânărul a fost convins să nu recurgă la gestul extrem.

Jucatorii echipei OGC NiceFoto: Norbert Scanella / Panoramic / Bestimage / Profimedia

UPDATE 16:00: Bărbatul a fost preluat de pompieri în jurul orei locale 14:00.

A fost nevoie de mai multe ore de negocieri, inclusiv cu ajutorul unui psiholog şi al rudelor, pentru ca tânărul disperat să fie convins să-şi revină, notează Nice Matin, potrivit News.ro.

Dispozitivul de securitate pus în aplicare pe autostradă, unde traficul fusese redus, şi la 100 de metri mai jos, pe bulevardul Madeleine 358, a fost ridicat.

Alexis Beka Beka se află pe un viaduct aflat la 100 de metri înălțime

Știrea inițială: În prezent, serviciile de urgență, jandarmeria, armata și un psiholog negociază cu jucătorul în speranța că îl vor convinge să renunțe la tentativa de sinucidere, scrie Marca.

Mijlocașul francez în vârstă de 22 de ani a fost transferat de Nice de la Lokomotiv Moscova în 2022, în schimbul a 12 milioane de euro.

Francezii de la Nice Matin susțin că motivul pentru care fotbalistul a apelat la acest gest este o despărțire.

Internațional under 23, fotbalistul nu a bifat niciun meci în acest început de sezon.

Podul Magnan se află pe autostrata A8 din Nisa, la o înălțime de aproximativ 100 de metri.

Având în vedere situația gravă, Nice și-a anulat conferința de presă programată vineri, iar clubul a înființat o celulă de criză care speră să rezolve problema lui Beka Beka.