Kylian Mbappe i-a anunțat pe șefii de la Paris Saint Germain că nu va mai semna o nouă prelungire a contractului, urmând să plece gratis în vara acestui an, cel mai probabil la Real Madrid.

Kylian MbappeFoto: Sebastien SALOM-GOMIS / AFP / Profimedia

Kylian Mbappe a refuzat orice ofertă de prelungire a contractului de la Paris Saint Germain

În vârstă de 25 de ani, Kylian Mbappe este foarte aproape de a-și îndeplini visul.

Atacantul francez va rămâne liber de contract în vara acestui an, refuzând orice propunere de prelungire a acordului scadent în iunie 2024 cu Paris Saint Germain, iar jurnaliștii de la MARCA anunță că Mbappe ar fi semnat deja un contract valabil pe 5 sezoane cu gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Contractul va intra în vigoare la 1 iulie 2024, iar Kylian Mbappe ar urma să încaseze un salariu anual net de 20 de milioane de euro.

Cu toate că va câștiga mult sub ce încasa pe Parc des Princes, Mbappe tot va fi cel mai bine plătit jucător de la Real Madrid, peste Toni Kroos, Luka Modric sau David Alaba.

Kylian Mbappe va primi și un bonus de instalare imens la Real Madrid, de 125 de milioane de euro, care va fi împărțit în mai multe tranșe. Prima la semnătura este cu 5 milioane de euro mai mică decât cea pentru care Kylian Mbappe și Real Madrid se înțeleseseră acum doi ani.