Manchester United - Bayern Munchen, meci contând pentru etapa a 6-a a Grupei A din Liga Campionilor, este programat, marţi, 12 decembrie, de la ora 22:00, pe Old Trafford, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Manchester United (4 puncte) are nevoie de o victorie în faţa lui Bayern Munchen (13 puncte) pentru a spera la o calificare de ultim moment în optimile de finală din Champions League, dintr-o grupă din care mai fac parte Copenhaga (5 puncte) şi Galatasaray (5 puncte).

Manchester United, „lanterna roşie” a Grupei A, are o victorie, 1-0 cu Copenhaga (a), o remiză, 3-3 cu Galatasaray (d) şi trei înfrângeri, 3-4 cu Bayern Munchen (d), 2-3 cu Galatasaray (a) şi 3-4 cu Copenhaga (d), fiind foarte aproape de a părăsi competiţia înainte de fazele eliminatorii (se califică doar cu o victorie şi cu condiţia ca, în celălalt meci, Copenhaga şi Galatasaray să remizeze în Danemarca).

Mai mult, „diavolii” au a doua cea mai slabă defensivă a competiţiei, cu 14 goluri încasate (doar Antwerp a primit mai multe, 15), dar dă golgheterul din Liga Campionilor, pe danezul Rasmus Hojlund, care împarte poziţia de cel mai bun marcator cu spaniolul Alvaro Morata de la Atletico Madrid şi cu norvegianul Erling Haaland de la Manchester City, fiecare având câte cinci reuşite.

Echipa lui Erik ten Hag suferă şi în Premier League, acolo unde tocmai a pierdut pe teren propriu meciul cu Bournemouth, scor 0-3, şi este tot mai departe de locurile de Liga Campionilor, cu 27 de puncte acumulate după 16 etape (cu şase mai puţine decât Manchester City, echipa de pe locul 4).

Bayern Munchen nu mai poate pierde locul 1 în Grupa A, după patru victorii, 4-3 cu Manchester United (a), 2-1 cu Copenhaga (d) şi 3-1 (d) şi 2-1 (a) cu Galatasaray, şi un egal, 0-0 cu Copenhaga (a).

Echipa antrenată de Thomas Tuckel a înregistrat însă, în week-end, prima înfrângere în Bundesliga, 1-5 pe terenul lui Eintracht Frankfurt, şi ocupă locul 2 după 14 etape, cu 32 de puncte, la patru în urma liderului Bayer Leverkusen (bavarezii mai au o restanţă, acasă, cu Union Berlin).

Mai mult, pe 1 noiembrie, Bayern Munchen a fost eliminată în turul al doilea din DFB Cup - Cupa Germaniei, după 1-2 în deplasare cu Saarbrucken, echipă din 3.Liga (liga a treia)!

În meciul din tur, disputat pe 20 septembrie, Bayern Munchen s-a impus pe teren propriu în faţa lui Manchester United cu 4-3, după golurile marcate de Sane (28), Gnabry (32), Kane (53p) şi Tel (90+2), respectiv, Hojlund (49) şi Casemiro (88, 90+5).

Superbet oferă cota 1,57 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Manchester United - Bayern Munchen.

Manchester United - Bayern Munchen


1X
Cotă

1,57

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol