Simona Halep plănuia să înceapă sezonul de zgură la turneul „WTA 125” de la Oeiras (Portugalia), dar fosta lideră mondială s-a văzut nevoită să renunțe la participare.

Simona HalepFoto: SMG / Zuma Press / Profimedia

Simona Halep nu va participa la turneul WTA Oeiras

Într-o postare pe rețelele de socializare, Simona Halep a anunțat că nu se simte încă pregătită să revină la turneul care se va desfășura între 15-21 aprilie.

„Schimbare de planuri! Corpul meu îmi spune că are nevoie de mai mult timp pentru a se adapta complet la antrenamente.

Nu vreau să îmi grăbesc revenirea, așa că nu voi putea juca la Oeiras săptămâna viitoare” – a anunțat Simona pe rețelele de socializare.

De știut despre turneul Oeiras Ladies Open

  • Va avea loc în perioada 15-21 aprilie, pe zgură, face parte din categoria WTA 125, va avea pe tabloul principal 32 de jucătoare, iar premiile totale sunt în valoare de $164,000.

Reamintim că Simona s-a retras din echipa de Billie Jean King Cup a României, tricolorele urmând să întâlnească Ucraina în zilele de 12 și 13 aprilie, pe zgură, la Fernaninda Beach (Florida, SUA).

Fosta lideră WTA a invocat probleme medicale (la umăr) după participarea la WTA Miami (a fost învinsă în runda inaugurală de Paula Badosa).

Simona a primit un wild card și la turneul de la Madrid, competiție de categorie WTA 1000. Halep a câștigat întrecerea de la Caja Magica la edițiile din 2016 și 2017.