Anunt URIAS despre Michael Schumacher! Fostul SEF de la Ferrari l-a vizitat: "Se lupta! Sper ca lumea sa-l poata vedea din nou!"

Michael Schumacher Ferrari Jean Todt Alte sporturi Anunt URIAS despre Michael Schumacher! Fostul SEF de la Ferrari l-a vizitat: "Se lupta! Sper ca lumea sa-l poata vedea din nou!"
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Iulie 2020, 11:43
Data actualizarii: Luni 20 Iulie 2020, 11:48

Michael Schumacher (51 de ani) se lupta pentru viata sa dupa ce in 2013 a suferit un accident teribil la sky.

Michael Schumacher este unul dintre cei mai apreciati sportivi din toate timpurile, fiind de 7 ori castigator al titlului mondial in Formula 1.

Fostul sef de la Ferrari, Jean Todt, are o legatura stransa cu Michael Schumacher si cu familia acestuia si recent i-a facut o vizita legendarului pilot.

Jean Todt a oferit si cateva noi detalii despre starea pilotului, iar lucrurile par incurajatoare. Schumacher nu a mai fost vazut public de cand a suferit accidentul, insa fostul sef de la Formula 1 asigura ca Schumacher se lupta in continuare si spera ca lumea sa il poata vedea din nou:

"L-am vazut pe Michael saptamana trecuta. Se lupta! Sper ca lumea sa-l poata vedea din nou. Pentru asta lucreaza el si familia sa", a declarat Jean Todt, potrivit Daily Star.

Intrebat daca Michael a fost cel mai bun pilot din istorie, fostul sef de la Ferrari a raspuns:

"Il iubesc pe Michael. Dar este imposibil sa spun cine a fost cel mai bun. Exista Juan Manuel Fangio, Jim Clark, Ayrton Senna si Michael. Putem sa ne rezumam doar la care a fost cel mai bun intr-o anumita generatie", a mai spus Jean Todt.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!