Atac dezlantuit al lui Hamilton la adresa Formulei 1! Moartea lui George Floyd l-a determinat sa acuze: "Este un sport dominat de albi!"

Lewis Hamilton George Floyd Alte sporturi Atac dezlantuit al lui Hamilton la adresa Formulei 1! Moartea lui George Floyd l-a determinat sa acuze: "Este un sport dominat de albi!"
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Iunie 2020, 11:48
Data actualizarii: Luni 01 Iunie 2020, 11:52

Lewis Hamilton a acuzat tacerea 'ceor mai mari vedete' din Formula 1 dupa moartea lui George Floyd.

Multiplul campion din Formula 1, Lewis Hamilton, a acuzat 'vedetele' din competitie de tacere si s-a aratat revoltat de cele intamplate.

Cazul lui George Floyd a fost comentat si de Hamilton, iar acesta s-a plans de faptul ca Formula 1 este o competitie 'dominata de albi':

"Unii dintre voi figureaza printre cele mai mari vedete si totusi ramaneti tacuti in fata nedreptatii. Nimeni nu misca un deget in industria mea, care este un sport dominat de albi. Eu sunt una dintre putinele persoane de culoare si raman singur", a spus Hamilton intr-o postare pe Instagram.

"Credeam ca veti reactiona, dar nu sunteti alaturi de noi"

 

Britanicul si-a continuat atacul si trage un semn de alarma cu privire la cum sunt tratate minoritatile in lume:

"Credeam ca veti vedea acum de ce se intampla asta si veti reactiona, dar nu sunteti alaturi de noi. Nu poate exista pace, atat timp cat asa zisii nostri conducatori nu fac nicio schimbare, nu doar in America, ci si in Regatul Unit, in Spania, in Italia si oriunde.

Maniera in care minoritatile sunt tratate trebuie sa se schimbe. Noi nu ne nastem cu inima plina de rasism si ura", a mai spus Hamilton.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!